"Cine este Paul McCartney?" - Fanii lui Kanye West sunt scandalizati de colaborare

Marti, 06 Ianuarie 2015, ora 13:564064 citiri
"Cine este Paul McCartney?" - Fanii lui Kanye West sunt scandalizati de colaborare
Foto: WireImage

Colaborarea lui Kanye West cu Paul McCartney pentru melodia "Only One" a avut un ecou neasteptat in randul fanilor rapperului, care se intreaba pe retelele de socializare cine este acest "anonim".

Colaborare spectaculoasa Paul McCartney - Kanye West: Au lansat piesa "Only One" (Video)

Mai mult, acestia sustin ca artistul in varsta de 72 de ani sigur "se foloseste de faima lui Kanye West". Cu alte cuvinte, ar trebui sa se simta onorat ca rapperul pune o caramida la cladirea carierei sale.

"Cine naiba este Paul McCartney? De asta-l iubesc eu pe Kanye, pentru ca pune in lumina artisti necunoscuti", scrie un fan de-al rapperului pe Twitter, conform New York Daily News.

"Nu stiu cine este acest Paul McCartney, insa Kanye ii face o cariera cu aceasta piesa", scrie un altul pe aceeasi retea sociala.

A doua zi, acesta a scris, generand un nou val de reactii acide: "La naiba, scuze! Nu stiam ca Paul McCartney a fost in The Beatles! Cine credea ca oamenii isi amintesc trupele din anii '40!".

Un alt internaut se intreaba cum de sunt posibile astfel de remarci in epoca Google-ului.

Paul McCartney este unul dintre cei mai de succes compozitori si cantareti din toate timpurile, cu 60 de discuri de aur la activ si vanzari de peste 100 de milioane de albume, atat cu Beatles, cat si solo.