Ce s-a intamplat cu averea de 300 de milioane $ lasata de un Beatles

Joi, 28 Noiembrie 2013, ora 18:563001 citiri
Ce s-a intamplat cu averea de 300 de milioane $ lasata de un Beatles

Sora lui George Harrison, fost membru al trupei Beatles, traieste singura in saracie in zona rurala din Missouri.

Conform Daily Mail, propria familie i-a anulat dreptul de a mai beneficia de banii lasati de fratele sau, adica 300 de milioane de dolari. Asta, desi acesta se ingrijise de viitorul sau inca de timpul vietii sale.

Inainte sa moara, in 2001, George Harrison declara: "Data fiind situatia mea financiara, nu exista motiv pe lume pentru care sora mea sa fie vreodata in nevoie", relateaza ContactMusic. Cu toate acestea, la circa un an dupa decesul sau, nici banii catre Louise, acum in varsta de 82 de ani, n-au mai venit.

Femeia primea cate 2.000 de dolari pe luna. Aceasta nu tine legatura cu rudele sale, vaduva lui George, Olivia, si fiul acestuia, Dhani. Acestora, George le-a lasat un adevarat palat de 120 de camere, la o aruncatura de bat de Londra.

In ciuda varstei inaintate, Louise inca munceste, ea fiind managerul unei trupe infiintate ca un tribut pentru Beatles. Sustine ca prefera sa fie saraca decat "fara inima" si ca n-o intereseaza banii.

Cand alocatia i-a fost taiata de Olivia, acum in varsta de 65 de ani, si de Dhani, de 35, nu a fost informata asupra motivului.

George Harrison a fost ucis de un cancer la plamani in noiembrie 2012.