Acces interzis la o petrecere pentru Sir Paul McCartney si alti cativa artisti faimosi: Cat de VIP trebuie sa fim? (Video)

Miercuri, 17 Februarie 2016, ora 16:022977 citiri
Acces interzis la o petrecere pentru Sir Paul McCartney si alti cativa artisti faimosi: Cat de VIP trebuie sa fim? (Video)
Foto: Twitter/Paul McCartney

Lui Paul McCartney, rockerului Beck si tobosarului trupei Foo Fighters li s-a interzis, luni noapte, accesul la o petrecere exclusivista, data de rapperul Tyga, dupa gala Premiilor Grammy.

Grammy 2016: Marii castigatori si de ce si-a anulat Rihanna recitalul

Cei trei au incercat sa intre in clubul de noapte din Los Angeles, insa bodyguarzii au fost de neclintit, informeaza ContactMusic. Intr-o inregistrare obtinuta de TMZ se arata cum cei trei sunt in fata intrarii, dar nu sunt lasati sa patrunda de catre bodygyuarzi, moment in care fostul component al trupei Beatles exclama: "Cat de VIP trebuie sa fim?".

De mentionat e faptul ca Paul McCartney are nenumarate premii Grammy la activ, atat cu Beatles, cat si singur, Beck a castigat si el unul, anul trecut, iar tobosarul Foo Fighters, laolalta cu trupa din care face parte, a pus mana pe patru astfel de statuete.

Cand s-a lovit de refuzul bodyguarzilor de a le permite intrarea in club, Paul McCartney, in varsta de 73 de ani, s-a intors catre ceilalti doi artisti, glumind: "Avem nevoie de inca un hit".

Cei trei au plecat in final, dezamagiti, alaturandu-se unei alte petreceri, organizata de o casa de discuri.

A.S.