Cybercat, noul vehicul Tesla în stil James Bond: Altă invenție marca Elon Musk VIDEO

Vineri, 11 Februarie 2022, ora 05:32 7729 citiri
Un nou vehicul Tesla a fost anunțat FOTO: Daily Mail

Încă o creație marca Elon Musk a fost dezvăluită. Un incredibil Cybercat, un vehicul care transformă vechiul Cybertruck fabricat de Tesla, într-un cataraman, în doar câteva minute. Acest nou concept este realizat de către savantul Anthony Diamond de la TSWLM Electric Vehicles Inc. din Statele Unite.

Noul vehicul Cybercat se poate deplasa pe apă, ducând Cybertruck-ul ca pe un ponton plutitor, pe mare sau ocean, în funcție de dorințele proprietarilor, într-un stil caracteristic similar celui creat de James Bond, în filmele sale, potrivit Daily Mail.

Se așteaptă ca Cybercat să dezvolte o viteză cuprinsă între 40 și 64 de kilometri pe oră, în funcție de model, iar costul său să fie de aproximativ 22.900-32.900 de dolari, iar versiunea ”Foiler” la 35.400-42.900 de dolari.

Inginerii au dezvoltat un kit special care poate transforma Cybertruck-ul Tesla într-un cataraman de apă, în doar câteva minute. Vehiculul este alimentat cu baterii, dispunând de motoare electrice.

Un fost oficial al Pentagonului avertizează SUA: Washingtonul ar fi ”orb” și vulnerabil la aceste arme de temut ale Chinei și Rusiei VIDEO

Ambarcațiunea cu aspect bizar ar avea o autonomie de până la 185 de kilometri. Momentan constructorul nu a anunțat momentul când veți putea atașa Cybercat-ul la un Cybertruck-ul, lansarea vehicului cu aspect futurist nefiind clară, probabil în 2023.

Potrivit CEO-ului Testa, Elon Musk, design-ul Cybertruck-ului a fost parțial influențat de Lotus Espirit S1 din 1976, din filmul ”The Spy Who Loved Me”.

Invenția care uluiește lumea: Materialul mai solid decât oțelul, dar ușor ca plasticul

Conform creatorului Cybercat, Anthony Diamond, dorința de a scoate Cybertruck-ul pe apă, va ”aduce un omagiu acestei pasiuni” a lui Elon Musk pentru emblematica mașină a lui James Bond.

”Noi credem că, cele peste 1,3 milioane de rezervări pentru Cybertruck, există un potențial imens și pentru Cybercat”, a spus Diamond.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News