Terase pentru evenimente și locații cu terase de vară ideale

Advertorial
Marti, 29 Martie 2022, ora 17:39
3974 citiri
Terase pentru evenimente și locații cu terase de vară ideale
FOTO: pergole-retractabile.ro

Anotimpul cald se îmbină cel mai bine cu evenimentele susținute în aer liber, afară, în natură. Cu starea de bine, confortul și siguranța pe care vrei să le resimți atunci când te distrezi. Cum ar fi să te poți bucura pe deplin de lunile calde din an? Îți vorbim noi despre asta, povestindu-ți câte ceva despre terase pentru evenimente și locații cu terase de vară ideale!

Cu toții așteptăm revenirea la viață a naturii, temperaturile calde și posibilitatea de a petrece cât mai mult timp afară, în aer liber. Dar cum poți maximiza această bucurie, în special atunci când vrei să organizezi un eveniment important în viața ta? Îți recomandăm să alegi locații de evenimente care pun preț pe organizarea de evenimente pe terasă sau în spații exterioare special amenajate.

Terase pentru evenimente amenajate cu Sun Leader. AquAngar Cehu Silvaniei

Situată într-o zonă mirifică a României, în Cehu Silvaniei, locația gazdă a unui proiect de colaborare cu Sun Leader se bucură de atracții naturale și priveliști de-ți taie respirația. Singurul aspect care a necesitat mai multă atenție a fost organizarea spațiului exterior. Astfel, administratorii resortului turistic AquAngar au colaborat cu echipa Sun Leader în acoperirea și închiderea terasei.

Pentru acoperire a fost instalată o pergolă cu acoperiș retractabil cu dimensiunile aproximative de 7.5 x 11 m, pergolă accesorizată cu sistem de iluminare și dimmer pentru reglarea intensității luminii. Acest tip de acoperire facilitează utilizarea ușoară a acestei terase de evenimente, extinderea în exterior a evenimentelor și stabilirea unei conexiuni apropiate a oaspeților cu natura.

Iar pentru închiderea terasei și folosirea ei în orice anotimp, au fost instalate sisteme glisante cu sticlă cu acționare manuală. Aceste sisteme completează eleganța și siguranța terasei, ceea ce face ca evenimentele ce au loc aici să poată găzdui vizitatori oricând.

Locații cu terase de vară ideale: Complexul La Nuci de lângă Baia Mare

Ce faci atunci când observi că este loc de mai bine? Umpli locul cu ceva mai bun. La asta s-au gândit și cei de la Complex „La Nuci”, Baia Mare atunci când au decis să reamenajeze terasa locației.

Intenția inițială a fost ca terasa să fie doar acoperită, pentru ca persoanele fumătoare care participă la evenimentele susținute la complex să aibă un spațiu dedicat lor. Așadar, s-a realizat un proiect pentru acoperirea terasei cu o pergolă retractabilă Sun Leader care să asigure protecție și o atmosferă plăcută pe terasă. Dar, apoi, utilitatea acoperirii cu o astfel de pergolă s-a extins pentru toți oaspeții locației.

Proiectul a inclus două pergole cu căpriorii drepți cu dimensiunile de 5,3 x 7,5 m, așadar lungimea totală acoperită a fost de 15 m. Ambele pergole au avut nevoie de o structură de susținere suplimentară, atașată de clădirea de sprijin, pentru a obține o înălțime mai mare pe terasă. De asemenea, pergolele au sistemul de iluminare inclus.

Complex La Nuci vă așteaptă și pe voi, cu o terasă amenajată unde să vă puteți relaxa în liniște. Echipa lor oferă relaxare pe timp de vară, la piscină și alături de activități specifice zonei. Vă recomandăm să le faceți o vizită atunci când vă aflați în Baia Mare – o să vă placă!

Dacă vrei să te bucuri de lunile calde ce vin și să organizezi evenimentul dorit în mijlocul naturii, caută asemenea locații despre care ți-am vorbit noi mai sus. Lasă-te surprins/ă de terase de evenimente și locații cu terase de vară pregătite pentru sezonul cald!

500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#terase, #pergole retractabile, #pergole , #stiri life style