Terasa ta, un spațiu sigur în pandemie și confortabil pentru sezonul rece

Advertorial
Vineri, 07 Ianuarie 2022, ora 14:52
4473 citiri
Terasa ta, un spațiu sigur în pandemie și confortabil pentru sezonul rece
pergole terasa FOTO: pergole-retractabile.ro

Condiționați de restricțiile din ultimii doi ani, de când trăim într-o lume pe care nu ne-am fi imaginat-o niciodată așa, am reușit cu toții să ne găsim refugiul în propriile colțuri de fericire. Am învățat să apreciem mai mult casa în care locuim, dar totodată să acordăm mai multă atenție designului interior și exterior, dar și detaliilor care contează pentru o stare bună de spirit. Balconul sau terasa au devenit locurile cele mai căutate, indiferent de sezon, pentru că oferă o gură de aer în locul celor patru pereți cu care ne-am obișnuit.

Cu siguranță și tu te numeri printre cei care s-au adaptat și caută restaurantele și localurile ce beneficiază de terase, asta pentru că modalitățile de relaxare s-au schimbat și ele. Acasă, la fel, încerci să îți amenajezi un spațiu confortabil și călduros indiferent de sezon. O terasă cu sisteme retractabile, mobile, ce nu te condiționează în utilizarea ei, este o variantă tot mai căutată în ultima perioadă. Pergole cu acoperiș retractabil și sistemele de protecție cu sticlă glisantă reprezintă soluții de ultimă generație care vin cu avantajul versatilității, precum și cel al calității garantate de Sun Leader.

Pergole retractabile, sau pergole cu acoperiș retractabil

Într-un context în permanentă schimbare, afacerile din HoReCa au avut mult de suferit, însă cu ingeniozitate și deschidere la noutăți poți să te reinventezi și chiar să evoluezi. Pergolele retractabile și cele cu acoperiș retractabil de la Sun Leader satisfac nevoia stringentă de a avea o terasă potrivită pentru orice anotimp. Tehnologia utilizată permite trecerea de la o terasă deschisă la una semi-deschisă, beneficiind în același timp de protecție împotriva fenomenelor meteorologice.

Acest sistem este util inclusiv acasă pentru a avea posibilitatea de a-ți petrece timpul alături de cei dragi, bucurându-te de aerul curat și de posibilitatea de închide terasa atunci când anotimpul sau vremea impun acest lucru.

Sisteme de protecție cu sticlă glisantă pentru închidere eficientă

O altă tehnologie care a devenit tot mai utilă este cea de închidere a teraselor rezidențiale și comerciale cu sticlă mobilă. Sisteme eficiente chiar și pe timp de iarnă deoarece asigură căldura și confortul, acestea extind și delimitează spațiile în funcție de necesități. Automatizate sau manuale, sistemele cu sticlă glisantă pentru terase pot să fie incluse într-un design modern al locuinței datorită funcționalității și aspectului futurist, dar sunt practice și pentru terasele localurilor, în așa fel încât activitatea să continue inclusiv pe timpul sezonului rece, în ciuda restricțiilor impuse.

Sun Leader este o companie cu un portofoliu impresionat, în ultimii ani aducând inovații atât pentru persoane care au investit în calitatea vieții acasă, cât și pentru oamenii de afaceri din domeniul HoReCa. Posibilitatea de a utiliza terasele cu acoperiș retractabil sau sticlă glisantă în orice sezon reprezintă un avantaj major atunci când dorești să investești în spațiile de relaxare. Iar Sun Leader își asumă calitatea materialelor și durabilitatea acestora, oferind pentru unele modele de pergole garanție de 30 de ani.

În plus, Sun Leader îți este alături în fiecare etapă a implementării proiectului: măsurători, proiectare, oferte, comandă, livrare, montaj, revizii, mentenanță. Odată ce ai în plan reamenajarea terasei, caută furnizorii ce îți pot oferi seriozitate și consultanță pentru a te bucura de beneficiile unui spațiu modern și aliniat la cerințele din prezent.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#terasa, #restaurant, #Bar, #afacere, #pergole , #stiri afaceri