Baconschi saluta decizia lui MRU de a relansa dreapta

Marti, 29 Mai 2012, ora 14:491430 citiri
Baconschi saluta decizia lui MRU de a relansa dreapta
Foto: Arhiva

Prim-vicepresedintele PDL Teodor Baconschi saluta anuntul facut, luni seara, de Mihai Razvan Ungureanu in legatura cu posibila sa demisie din PNL si lansarea unei platforme numite "Initiativa civica de centru-dreapta".

"Doua vesti bune. Prima, de bun simt pentru orice om care gandeste lucid si actioneaza in spiritul dreptei autentice. A doua poate fi nucleul unui viitor partid care sa consolideze, alaturi de PDL, o dreapta romaneasca moderna, reformatoare si pro-europeana (mai ales acum, cand sirenele euroasiatice revin pe piata)", comenteaza Teodor Baconschi pe blog.

Presedintele Fundatiei Crestin-Democrate reaminteste ca a fost coleg cu Mihai Razvan Ungureanu la New Europe College si la MAE.

"Regret ca nu voi fi alaturi de MRU si in cadrul propriului partid. Dar obiectivul e acelasi: continuarea reformelor structurale, aerisirea clasei politice, dezvoltarea solidara a unei economii performante si regasirea comunitatii, adica a sperantei si respectului de sine. Toate acestea sunt posibile. Necesare. Urgente. Si demne ca scop, oricate obstacole ne-ar sta in cale", ii transmite Teodor Baconschi lui Mihai Razvan Ungureanu.

C.B.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News