Baconschi: Raman in PDL, chiar daca ma alatur Initiativei Civice a lui MRU

Marti, 03 Iulie 2012, ora 13:41
1705 citiri
Baconschi: Raman in PDL, chiar daca ma alatur Initiativei Civice a lui MRU

Fostul prim-vicepresedinte al PDL Teodor Baconschi a declarat ca va ramane in PDL, chiar daca a anuntat ca se va alatura Initiativei Civice de Centru Dreapta a lui Mihai Razvan Ungureanu.

"Presa a preluat in general corect postarea de astazi (luni - n. red.) prin care anuntam ca ma alatur Initiativei Civice de Centru-Dreapta lansate de Mihai Razvan Ungureanu. Totusi, unii jurnalisti au tras concluzia falsa ca decizia mea comporta parasirea PDL. Raman in partidul din care fac parte", a scris Teodor Baconschi, pe blogul sau.

Acesta a precizat ca, in prezent, Initiativa Civica de Centru-Dreapta este un ONG.

"Nu exista nicio incompatibilitate intre apartenenta la PDL si cea la o asociatie civica. Poate ca unii nu inteleg asta, dar nu fac politica pentru o functie, ci pentru ca vreau o altfel de Romanie si urmaresc binele comun, intr-o societate scutita de impostura, populism si hotie", a mai spus Baconschi.

Nu in ultimul rand, democrat-liberalul a notat ca isi mentine angajamentul politic si fara sa detina vreo pozitie in noul BPN al PDL, condus de Vasile Blaga.

Teodor Baconschi a anuntat, luni, ca se va alatura Initiativei Civice de Centru-Dreapta formata in jurul fostului premier Mihai Razvan Ungureanu. "Am hotarat sa ma alatur Initiativei Civice de Centru-Dreapta formata in jurul lui Mihai Razvan Ungureanu", a notat Baconschi, pe blogul sau.

Baconschi: Ma alatur Initiativei Civice de centru-dreapta a lui MRU

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu declara, la sfarsitul lunii mai, ca se gandeste sa constituie o asociatie, care s-ar putea numi Initiativa Civica de Centru-Dreapta, el opinand totodata ca este nevoie de o regrupare a dreptei in jurul catorva principii pe care le poate exprima o platforma comuna.

F.N.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Baconschi ramanere PDL, #Baconschi Initiativa Civica MRU, #Baconschi formatiune politica MRU, #Ungureanu formatiune centru dreapta , #PDL
Comentarii
Poza Mihai Moldoveanu
Mihai Moldoveanu
rank 1
Poza conti
conti
rank 5
Raman in PDL, chiar daca ma alatur Initiativei Civice a lui MRU ..