Baconschi, despre planul PMP: Udrea - presedinte PNTCD, Basescu - presedinte de onoare

Joi, 20 Noiembrie 2014, ora 19:30
8267 citiri
Baconschi, despre planul PMP: Udrea - presedinte PNTCD, Basescu - presedinte de onoare
Foto: Facebook/ Teodor Baconschi

Fostul ministru de Externe si fost membru PMP, Teodor Baconschi, sustine ca presedintele Traian Basescu si liderul partidului, Elena Udrea, planuiesc o fuziune cu PNTCD.

"Aud ca 'partidul altfel', la care am trudit alaturi de Marian Preda, Sebi Lazaroiu, Cristian Diaconescu, Adrian Papahagi, Daniel Funeriu, Eugen Tomac, Dragos Ciuparu, Cristian Preda, Toader Paleologu si altii (eliminati intre timp) are urmatorul plan de actiune: fuziunea prin absorbtie cu PNTCD (pentru brand si cele vreo 45 de sedii bune ale acestuia).

Udrea, presedinta, Basescu, presedinte de onoare, Marin Anton, consumabile, Gelu Visan, relatii cu publicul, Vlaston, intelectualul partidului, Pavelescu, paznicul stampilei", scrie pe Facebook Teodor Baconschi, care a demisionat din PMP pe 26 iunie.

Inainte de turul al doilea al prezidentialelor, presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, ii indemna pe alegatori sa-si anuleze votul, aratand ca formatiunea pe care o conduce nu sustine pe niciunul dintre cei doi candidati.

PNTCD indeamna electoratul sa anuleze votul: Ponta nu e credibil, Iohannis are trecut cu legaturi naziste

Basescu, la congresul PNTCD: Ponta - farsorul perfect, Udrea - buna pentru Romania

La sfarsitul lunii septembrie, presedintele Traian Basescu a participat alaturi de Elena Udrea la Congresul Extraordinar al PNTCD, care a avut loc la Poiana Brasov.

Udrea si Pavelescu au semnat pentru alianta PMP-PNTCD

De asemenea, la sfarsitul lunii august, liderii PMP si PNTCD au semnat un protocol de constituire a aliantei dintre cele doua partide, Aurelian Pavelescu declarand totodata sustinerea partidului sau pentru Elena Udrea in cursa pentru alegerile prezidentiale.

Liderul PNTCD: O dreapta unita dupa modelele CDR si Coposu. Electoratul are si simpatii monarhiste - Interviu

Acelasi Aurelian Pavelescu a afirmat, la jumatatea lunii iulie, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca PNTCD nu va fuziona cu niciun partid. Cu cateva zile inainte, presedintele Traian Basescu spunea ca PNTCD trebuie sa fie luat in calcul intr-o eventuala constructie pe partea dreapta, dar nu sub forma unei fuziuni, ci intr-o mare alianta pentru prezidentiale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Teodor Baconschi Basescu PNTCD, #Basescu Udrea PNTCD , #Partidul Miscarea Populara