Baconschi, atacuri la R.Turcan si Blaga: De la "adulatoarea umeda" la "Sfintii Apostoli"

Sambata, 13 Aprilie 2013, ora 17:08 5565 citiri
Foto: Revista 22

Teodor Baconschi ii ataca virulent pe contul sau de Facebook pe vicepresedintele PDL Raluca Turcan si pe presedintele acestui partid, Vasile Blaga.

"Raluca Turcan, egeria lui Stolojan, sotia fostului purtator de cuvant de la Cotroceni si, mai nou, adulatoarea umeda a lui Vasile Blaga, declara ca 'in acest moment, PDL nu are ca obiectiv excluderea Elenei Basescu'. Sunt cutremurat de atata generozitate, chiar daca tot nu inteleg care e atunci 'obiectivul' PDL in viitorul previzibil. Ah, uitasem tinta fixata de dl Blaga: 30% in 2016...", comenteaza malitios Baconschi pe contul sau de Facebook.

De asemenea, acesta nu a trecut cu vederea nici demisia lui Cristian Preda de la conducerea Institutului de Studii Populare, anuntata, sambata, printr-o postare pe blog.

Cristian Preda demisioneaza din conducerea ISP si se afiliaza la Miscarea Populara

"Sub noua foarte veche conducere, PDL se cufunda intr-un amestec de automultumire primitiva si fictiune politica. Ura lui Blaga fata de intelectuali e notorie si explicabila. Cu ani in urma, cand grupul reformist lucra direct cu Traian Basescu, Blaga ne poreclea, in batjocura: 'Sfintii Apostoli': e greu sa comiti simultan o grosolanie si o blasfemie, dar el a reusit.

Cristian Preda a demisionat din consiliul Institutului de Studii Populare... Bravo, PDL ! Cu atata inteligenta constant mobilizata, sigur ajungi la 30%, asa cum a "stabilit" Sefu'...", a postat Teodor Baconschi pe Facebook.

Si Elena Basescu a ironizat-o pe Raluca Turcan dupa ce aceasta a declarat, vineri, ca "PDL nu are in acest moment ca obiectiv sa o dea afara pe doamna Elena Basescu".

"M-am linistit acum cand Raluca m-a asigurat ca PDL nu are ca obiectiv 'in acest moment' sa ma dea afara si ca pot ramane momentan in partidul in care ea a venit dupa ce Traian Basescu era deja presedinte si castigase toate bataliile electorale", a scris Elena Basescu pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza ORD
ORD
rank 5
Poza imbacsitul
imbacsitul
rank 5
Parca Winston Churchill avea o butada in care afirma ca dusmanii lui