Atanasiu: Nu am simtit vreo implicare a serviciilor in campania electorala. Nu exclud ca s-ar fi putut intampla

Sambata, 31 Ianuarie 2015, ora 13:56
1844 citiri
Atanasiu: Nu am simtit vreo implicare a serviciilor in campania electorala. Nu exclud ca s-ar fi putut intampla
Foto: Alba24

Prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat sambata ca nu a simtit ca serviciile secrete s-ar fi implicat in campania electorala, dar ca nu exclude acest lucru.

"Nu am simtit si daca as fi simtit va dati seama ca ar fi fost foarte brutala interventia serviciilor si ar fi vazut-o toata lumea. Cu siguranta doar o ancheta a Procuraturii poate dovedi daca acest lucru s-a intamplat sau nu, fiindca nu a fost o implicare pe fata ca altfel s-ar fi vazut. (...) Nu am simtit vreo implicare, dar nu exclud ca s-ar fi putut intampla fara sa simt eu", a afirmat Atanasiu, inainte de sedinta Consiliului National al PNL, ce se desfasoara la Palatul Parlamentului.

Udrea l-a denuntat la DNA pe seful SRI - il acuza ca i-a cerut lui Cocos bani pentru Ghita (Video)

Reactia SRI, dupa acuzatiile Elenei Udrea la adresa directorului interimar Coldea

Liderul liberal a fost intrebat daca generalul SRI Florian Coldea s-ar fi implicat in campania electorala a lui Klaus Iohannis.

"Nu am cunostinta de acest lucru, nu am simtit acest lucru, nu cred, dar orice este posibil pe lumea asta. Cineva trebuie sa verifice, nu putem merge daca eu nu am vazut, nu s-a intamplat", a spus Atanasiu.

El a precizat ca, in lumina ultimelor scandaluri, Comisia parlamentara de control al SRI ar trebui sa se intruneasca cat mai repede, aratand ca la o astfel de sedinta va fi chemata toata conducerea serviciului, inclusiv Florian Coldea, si toti cei care pot da informatii despre aceste aspecte.

"Cu siguranta in lumina ultimelor declaratii si ultimelor scandaluri comisia de control al SRI probabil ca se va intruni cat mai repede sa discutam aceste aspecte, dar majoritatea aspectelor nu sunt de competenta comisiei, ci de competenta organelor de cercetare penala si cred ca se va deschide si un dosar de cercetare ca sa vedem daca cele declarate sunt adevarate sau nu si daca sunt adevarate cine se face vinovat.

Noi, comisia, nu o sa putem sa facem o cercetare, ci Parchetul, noi vom putea sa facem o cercetare prin metodele noastre specifice, doar o verificare de incalcare a legalitatii in actul de desfasoare a activitatii SRI", a afirmat Teodor Atanasiu.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Teodor Atanasiu servicii campanie electorala, #Udrea Coldea Iohannis alegeri , #PNL