Atanasiu, huiduit indelung la Consiliul National PNL - L-au salvat Blaga si Predoiu

Sambata, 23 Mai 2015, ora 13:59
7441 citiri
Atanasiu, huiduit indelung la Consiliul National PNL - L-au salvat Blaga si Predoiu
Foto: Captura video Stiripesurse.ro

Liberalul Teodor Atanasiu a fost huiduit sambata indelung, la Consiliul National PNL, care are loc la Pitesti.

Atunci cand si-a inceput discursul in fata adunarii de liberali si fosti democrat-liberali, Atanasiu nu a fost lasat sa vorbeasca, fiind huiduit, transmite Digi 24.

Din sala se striga "Scuze! Scuze!" cerandu-i-se liberalului sa ceara scuze pentru atacul recent la Catalin Predoiu, care s-a scurs in presa dupa o sedinta a vechiului PNL de la Bistrita.

Vasile Blaga a intervenit cand audienta era mai furioasa si le-a spus delegatilor: "Suntem intelegatori, am trecut peste toate, va rog sa facem liniste. Va rog sa ne respectam".

Insa cei din sala au continuat sa scandeze "Scuze! Scuze!", asa ca Atanasiu a spus "va multumesc pentru primire" si a vrut sa paraseasca scena, moment in care l-a oprit Catalin Predoiu si i-a strans ferm mana.

Se rupe PNL? Vechii liberali vor sa-i debarce pe PDL-isti, in frunte cu Predoiu (surse)

Intr-un articol publicat, pe 9 mai, de site-ul Stiripesurse.ro, apare inregistrarea unei discutii la varf dintre vechii liberali care s-ar pregati sa se debaraseze de colegii asimilati din fostul PDL, cel care face afirmatiile fiind Teodor Atanasiu.

"Noi fara PD nu castigam presedintele. Ne-am tinut de nas si am facut un compromis. Altfel nu se putea. (...) Noi am facut o fuziune paritara in care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la presedintie al partidului si ei ne-au dat sediul, locatia in care sa functionam.

Teodor Atanasiu explica declaratia in care ii face praf pe colegii din vechiul PDL

Ganditi-va ca avem 28 de judete in care noi conducem in fuziunea asta paritara. Mai mult de atat nu puteam obtine. Eu va spun ca le-am dat si iluzia ca o sa aiba prim-ministru. N-o sa-l mai aiba. Va dau in scris ca nu o sa-l aiba!", le-a transmis Teodor Atanasiu liberalilor din Bistrita.

Se rupe noul PNL? Ce spun vechii democrat-liberali despre planul de epurare al lui Atanasiu

Ulterior, pe 11 mai, vicepresedintele PNL a incercat sa dreaga afirmatiile facute in cadrul sedintei din Bistrita, potrivit carora sustine debarcarea vechilor democrat-liberali.

Reactia lui Catalin Predoiu, dupa inregistrarea cu Atanasiu care spune ca PNL nu il va pune premier

Atanasiu a sustinut ca a fost primul care a propus fuziunea dintre PNL si PDL si ca declaratiile sale au fost scoase din context. Mai mult, el a dat asigurari ca in cazul in care PNL ajunge la guvernare Catalin Predoiu va fi numit premier. Insa a refuzat sa ceara cuiva scuze.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Teodor Atanasiu huiduit, #Atanasiu Predoiu stenograme, #Atanasiu PDL, #Atanasiu PNL PDL , #PNL
Comentarii
Poza MUCALITUL
MUCALITUL
rank 5
Poza Doresc disparitia PSD
Doresc disparitia PSD
rank 5
Atanasiu nu a avut onoarea sau bunul simt sa-si ceara scuze domnului