Atanasiu, despre problemele care il asteapta pe Ponta acasa si laude pentru UNPR

Duminica, 28 Iunie 2015, ora 19:52
10309 citiri
Atanasiu, despre problemele care il asteapta pe Ponta acasa si laude pentru UNPR
Foto: B1 TV

Vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, lauda UNPR pentru ca a fost un partener onest de guvernare pentru PSD, aratand ca pe Victor Ponta il asteapta problemele, la intoarcerea in tara.

"Participarea UNPR la guvernare alaturi de PSD a fost una onesta. Au votat impotriva la motiunile simple si la cele de cenzura. Si-au facut datoria onesta ca partener de guvernare", a declarat Teodor Atanasiu, duminica seara, intr-o emisiune la B1 Tv.

Orban: Ponta a fugit ca un las de pe campul de lupta. Nu excludem nimic din discutiile pentru guvernare

Totodata, intr-o discutie despre o viitoare guvernare cu PNL, liderul liberal a precizat ca partidul sau nu sustine "un guvern minoritar din care sa nu facem parte".

"Daca cei de la PSD vor sa aiba in continuare conducerea, vor trebui sa faca o majoritate. Noi incercam sa facem majoritatea in jurul PNL", a adaugat Atanasiu.

PSD nu renunta la guvernare: Anuntul facut despre "prioritatea zero" a partidului

Liviu Dragnea: PSD vrea sa ramana la guvernare, dar nu in orice conditii (Video)

Referitor la faptul ca PSD se opune propunerii lui Mihai Razvan Ungureanu pentru sefia Serviciului de Informatii Externe, Atanasiu sustine ca "cei de la PSD voiau sa-si impuna un om de al lor".

Intrebat daca Victor Ponta voia sa-si numeasca un apropiat pentru aceasta functie, vicepresedintele PNL a precizat: "E foarte clar".

"Nu te impotrivesti lui Mihai Razvan Ungureanu, ca n-ai de ce, te impotrivesti ca nu-i al tau. Am auzit-o pe doamna inlocuitor de Ponta, doamna ministru Plumb, care spunea ca 'trebuia sa ne consulte si sa respecte ca trebuia sa fie din partea PSD'.

Corect este sa nu fie nici al PNL, nici al PSD, sa fie niste oameni care-si fac treaba acolo", a mai declarat Teodor Atanasiu.

Dragnea ameninta iar: Daca UNPR va vota pentru MRU la SIE, intram intr-o alta etapa de colaborare (Video

Oprea ii da peste nas lui Dragnea: Il sprijina pe MRU la sefia SIE

Acesta l-a ironizat pe Victor Ponta, precizand ca, la intoarcerea in Romania, il asteapta mai multe probleme, printre care cea cu partenerii politici si cea cu procurorii.

"In afara de sotie si partenerii politici, mai are o problema - acasa il asteapta si procurorul. Stie ca, venind acasa, e o bucurie pentru PSD, nu si pentru el, ca va trebui sa ia o decizie.

Durandu-l piciorul, sa faci toata ziua drumuri, ba la Parchet, ba la Guvern, ba la partid...", a mai spus Teodor Atanasiu.

Cum ar putea reveni Ungureanu la sefia SIE - calculele parlamentare ale PNL si PSD

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#Atanasiu UNPR guvernare, #Atanasiu PNL guvernare, #Atanasiu declaratii Ponta , #PNL