Teo Trandafir: O sa fiu politicianul 'Nu, sa traiti!'

Vineri, 23 Aprilie 2010, ora 21:33
2870 citiri
Teo Trandafir: O sa fiu politicianul 'Nu, sa traiti!'

Teodora Trandafir, candidatul PD-L pentru un post de parlamentar in Colegiul 19 din Capitala, spune ca nu va asculta niciodata ordine de la partid si ca daca ceva nu-i va conveni vreodata va spune "Nu, sa traiti!".

Intrebata ce i se reproseaza cel mai mult de catre alegatori, Teo Trandafir spune ca faptul ca a intrat in PD-L, insa i-a asigurat pe cetateni ca nu va primi niciodata dispozitii.

"De ce te-ai bagat cu aia! (mi se reproseaza cel mai mult, n.red.) Dar asta s-ar fi intamplat indiferent in ce partid m-as fi inscris. Eu nu sunt genul de om care sa zica 'Da, sa traiti!'.

O sa fiu politicianul 'Nu, sa traiti!', cand ceva nu o sa-mi convina. S-au cam legat la cap cu mine", a spus Teodora Trandafir, intr-un scurt interviu realizat de Dan Andronic.

Sondaj Ziare.com: Cine va castiga un loc de deputat: Teo Trandafir sau Liliana Minca?

Pentru Teo, campania electorala a fost destul de grea, insa sustine ca ii place adrenalina si competitia si spera ca in final sa iasa castigatoare.

"Grea, interesanta, inedita. Parca am fost la cursuri intensive de limbi straine. Dar imi place adrenalina, competitia. Ca sa zic precum fotbalistii cred ca am facut o figura frumoasa. Sper ca duminica seara sa pot spune ca mi-am dorit mai mult victoria", a mai spus Trandafir.

Cel mai mare dezavantaj, lipsa de experienta politica

Candidata PD-L in Colegiul 19 spune ca cel mai mare dezavantaj pentru ea a fost faptul ca nu avea experienta politica si ca, spre deosebire de politicienii de cariera, la ea se vad emotiile atunci cand se intalneste cu alegatorii, insa spune ca nu vrea sa schimbe asta.

"As putea spune ca partidele (au fost cel mai mare dezavantaj in campanie, n.red.). Doamna Liliana Minca a creat senzatia ca este sustinuta real de mai multe partide, ceea ce nu s-a vazut insa in teren sau in declaratiile liderilor. Domnul Victor Ponta a spus ca el se leapada de PC, liberalii au pasat problema la nivel de organizatii.

Teo Trandafir s-a razgandit: Nu mai vrea dezbatere cu Liliana Minca

Vreau sa ma refer insa doar la mine si cred ca cel mai mare dezavantaj a fost lipsa mea de experienta politica. Ca nu am inca un profil politic. In timpul scurt de campanie am incercat sa arat ca in spatele showului de televiziune sta un om cu sperante, cu proiecte, cu temeri, ca toata lumea. Oamenii politici cu experienta au capacitatea de a transmite doar ceea ce vor sa se vada. La mine se simt si emotiile si o oarecare stangacie in a fi politician. si nici nu-mi propun sa schimb asta", a mai spus Teo.

Voi castiga daca oamenii ies la vot

Teo mai spune ca ar fi vrut sa le arate oamenilor mai bine cat de hoarata e sa le reprezinte interesele.

"As fi vrut sa le transmit oamenilor mai mult din determinarea mea. Ca pot sa ma bat parte in parte cu oricine in Parlament pentru ideile care mi se fixeaza in cap", a mai spus Trandafir.

Intrebata daca va castiga duminica, aceasta a raspuns: "Daca oamenii ies intr-o oarecare proportie la vot, da. Eu chiar cred ca i-as reprezenta bine, chiar daca mai am multe de invatat. Eu spun ce gandesc. Rau sau bine.

Sentinta, ca sa zic asa, o dau cei care au stampila in mana in cabina de vot. Decizia lor trebuie respectata indiferent de partea cui e. Sper din tot sufletul ca eu voi fi aleasa lor", a mai spus Teodora Trandafir.

Se pregateste o campanie puternica de cumparat voturi

Intrebata care este cea mai mare frica a ei din ziua votului, Teo Trandafir a spus ca faptul ca o sa se cumpere voturi, sustinand ca are informatii solide in acest sens.

Tatal lui Teo Trandafir: Daca PD-L este un mare c****, Elena Udrea este motul

Cumparatul voturilor (este cea mai mare teama a mea din ziua votului, n. red.). Eu am niste prieteni care locuiesc in colegiul 19. Si au ajuns inclusiv la ei listele cu 'Va dam ceva dupa alegeri, daca votati intr-un anumit fel'. S-au dat haine, alimente si urmeaza sa se dea si bani.

Am informatii din teren ca se pregateste o campanie puternica de cumparat voturi. Am un singur mesaj pentru alegatori: Daca ma vreti in Parlament, daca v-ati saturat de aceleasi discursuri terne si promisiuni desantate, faceti un mic efort duminica si mergeti la vot", a mai spus Teo Trandafir.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Teo Trandafir alegeri PDL, #Teo alegeri colegiul19, #Teo Trandafir Liliana Minca , #stiri Teo Trandafir
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
purcica Teo, treci matale la cotet sau la piata de zarzavaturi unde iti e locul...N-avem nevoie de alta capusa la banul public...
Poza Gonzagues
Gonzagues
rank 5