Teo Trandafir, despre intrarea in politica: Am debutat cu stangul

Luni, 21 Iunie 2010, ora 16:09
3998 citiri
Teo Trandafir, despre intrarea in politica: Am debutat cu stangul
Foto: Arhiva

Teo Trandafir nu a fost invitata la intalnirea PD-L care a avut loc duminica seara, la Snagov, si s-a aratat surprinsa de gestul premierului de a-l expedia de la Snagov pe deputatul Daniel Oajdea care, in prealabil, fusese invitat.

"Doamne, Iisuse, daca as fi fost eu in locul domnului Oajdea, ce s-ar fi intamplat oare!?...", s-a intrebat Teo Trandafir, cu o voce ciudata, explicand totodata ca tonul vocii nu este un semn ca ar plange, ci ca are "40 de grade Celsius febra".

Totusi, se pare ca nu starea de sanatate a fost motivul care a impiedicat-o sa participe la intalnire. "Nu am nici cea mai vaga idee despre ce se intampla. Cand nu te invita cineva, nu stii de ce nu te cheama", a spus vedeta, pentru Ziarul Ring.

In ceea ce priveste o posibila cadere a Guvernului, ea a dat de inteles ca, desi a votat motiunea initiata de Opozitie, sustine in continuare Executivul Boc. "E singurul care ne-a mai ramas", a spus ea.

In ciuda faptului ca a intrat de curand in politica, Teo considera ca nu o sa aiba mare succes, pentru ca "a debutat cu stangul".

"Ma simteam foarte rau atunci cand am facut acel gest din Parlament in ziua votului. Am incercat sa urc treptele, sa pun bilele si apoi sa cobor. Cand am vazut ca pot sa fac chestiile astea, am spus: 'Oh, my God!' si, cand am coborat, am zis: 'Yes, am reusit, am reusit, am putut!' Toata lumea m-a blamat. (...) Sigur ca imi pare rau. Fiecare poate sa aiba momentele lui proaste, cum am eu acum", a adaugat vedeta.

Motiunea trebuia sa aiba doua bucati: una pe caderea Guvernului, alta pe taierea pensiilor

Contactata telefonic si de Realitatea TV, Teo Trandafir a facut si alte precizari referitoare la gesturile facute in Parlament. "Gestul nu a fost indreptat impotriva partidului meu. Cand am vazut imaginile si am aflat ce gest am facut am fost socata. Nu mi-a venit sa cred!", a spus Teo argumentand ca emotiile au coplesit-o in ziua respectiva si ca regreta doar gesturile facute, nu si votul.

"Colegii mei vor lua o decizie in ceea ce ma priveste, iar eu o voi astepta (...) O sa mi se explice ce am de facut si o sa fac in consecinta", a raspuns Teo Trandafir la intrebarea cum are de gand sa procedeze in continuare.

Proaspatul deputat PD-L a mai precizat ca nu este nemultumita de PD-L sau de colegii ei pe care ii respecta, ci a fost nemultumita doar punctual de taierile de salarii si pensii.

In opinia sa, motiunea de cenzura ar fi trebuit sa fie "redactata pe doua bucati".

"Una pe caderea Guvernului si alta era taierea pensiilor. Nu asa, la pachet", a explicat Teo Trandafir, demonstrand ca nu s-a acomodat inca cu procedurile parlamentare si cu Constitutia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Teo Trandafir, #debut PDL, #Teo Trandafir motiune , #PDL