Sediul de campanie al lui Teo vandalizat, Cristian Preda o acuza pe Liliana Minca

Miercuri, 21 Aprilie 2010, ora 12:59
3775 citiri
Sediul de campanie al lui Teo vandalizat, Cristian Preda o acuza pe Liliana Minca

Sediul de campaniei al candidatului PD-L pentru postul de deputat din colegiul 19, Teo Trandafir, a fost vandalizat in noaptea de marti spre miercuri, a declarat pentru Ziare.com purtatorul de cuvant al candidatei democrat-liberale, Cristian Preda.

Europarlamentarul sustine ca "fatada sediului, colantata cu imaginea de campanie electorala a Teodorei Trandafir, a fost vandalizata prin folosirea unor sticle cu vopsea", iar PD-L face apel la siguranta cetatenilor colegiului 19.

Cristian Preda acuza campania murdara pe care a inceput-o candidata PSD+PC, Liliana Minca si adauga ca echipa de campanie electorala a Teodorei Trandafir a sesizat deja politia, care a inceput o ancheta.

In aceste conditii, Preda a declarat ca echipa de campanie a PD-L a intrerupt contactul cu staff-ul candidatei PC.

"Este inacceptabil. In aceste conditii, trebuie sa spun ca am intrerupt orice contact cu staff-ul doamnei Minca, nu vom participa la nicio dezbatere, pentru ca doamna Minca este un om al agresiunii verbale, al agresiunii de strada si nu intelegem sa expunem pe Teo Trandafir unei asemenea agresiuni", a declarat Cristian Preda.

Recent, Teo isi daduse acordul pentru o confruntare televizata la Realitatea TV cu Liliana Minca, candidat al PC, dar si la una pe TVR 3, solicitata de catre adversara sa.

Teo Trandafir, dispusa sa participe la doua dezbateri cu Liliana Minca

O lasam pe Liliana Minca sa vorbeasca cu Dan Voiculescu

Cristian Preda a precizat ca gesturile facute in aceasta campanie sunt "din cultura politica a lui Dan Voiculescu", iar Teo nu va participa la dezbateri cu Liliana Minca, in conditiile in care aceasta este agresiva.

"Nu avem cuvinte sa descriem socul resimtit cand vedem aceste gesturi, care sunt nedemocratice. Inteleg ca vin din cultura politica a domnului Dan Voiculescu.

Ne temem de ce e mai rau, nu vrem sa o vedem pe doamna Minca devenind agresiva in studioul de televiziune. O lasam sa dialogheze cu Dan Voiculescu, cu speranta ca nu il va agresa si pe domnul Dan Voiculescu", a declarat Preda.

Preda: Liliana Minca a furat fara jena sloganul si culorile campaniei lui Teo

Purtatorul de cuvant al candidatei PD-L aminteste ca in prima saptamana de campanie au fost taiate aproape toate bannerele Teodorei Trandafir, iar echipa Lilianei Minca a raspandit un material mincinos despre Teo Trandafir, prin intermediul unui ziar de campanie, intitulat 'Colegiul 19'".

Preda a adaugat ca, dupa ce liderul PSD, Victor Ponta, a anuntat destramarea Aliantei PSD+PC, Minca a furat si culoarea de campanie a candidatei PD-L, dar si sloganul.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Teo Trandafir, #sediu campanie Teo, #sediu campanie vandalizat , #candidat PDL