Se va descurca Teo in Parlament? - vezi ce cred colegii de la PSD si PNL

Marti, 27 Aprilie 2010, ora 08:03
3121 citiri
Se va descurca Teo in Parlament? - vezi ce cred colegii de la PSD si PNL

De la emisiunile de divertisment a ajuns direct in Parlament. Teo Trandafir, fosta vedeta de televiziune, este cel mai nou deputat PD-L, dupa ce a reusit sa o invinga pe contracandidata sa, Liliana Minca, din partea aliantei PSD-PC.

Presedintele PD-L Sector 4, Romeo Raicu, a spus ca noul deputat din partea formatiunii, Teo Trandafir, va activa in Camera Deputatilor in Comisia de munca si protectie sociala.

Cu toate ca de multe ori sedintele din Parlamentul Romaniei seamana cu un show de divertisment, ramane de vazut daca Teo se va descurca in noua sa functie la fel de bine ca la emisiunile pe care le modera.

BEM: Teo Trandafir a castigat alegerile in Colegiul 19, cu 54%

Lupta fara menajamente

Desi candidata PSD-PC , Liliana Minca, a caracterizat campania pentru alegerile din colegiul 19 ca fiind una "intre doamne", "batalia" dintre cele doua contracandidate a fost fara menajamente. Minca si Teo s-au acuzat reciproc in timpul campaniei de mita electorala fie cu produse expirate, gen conserve de ananas, fie cu produse mai putin intalnite in campaniile electorale, cum ar fi arpacasul sau prosoapele flausate.

Nici ziua alegerilor nu a fost lipsita de acuzatii de frauda din partea fiecareia dintre candidate. De la grupuri organizate care "ii scot pe cetateni" din blocuri pentru a vota, la excursii in Bulgaria, lupta acuzatiilor de frauda a intrecut-o, duminica, pe cea a votului propriu-zis.

Teo si Minca se acuza reciproc de mita electorala, pe final de campanie

Din fericire, insa, campania s-a incheiat, la fel si alegerile. Si....avem un nou deputat. Nimeni alta decat Teo Trandafir, cea care pana nu demult ne incanta, sau nu, privirile la TV in emisiuni de divertisment.

Emotionata si fericita, Teo Trandafir a tinut duminica seara dupa ce a primit vestea cea mare, primul discurs de politician, multumind celor care au votat-o, dar si celor care nu au votat-o.

"Este un moment extrem de important si il traiesc cu fiecare secunda. Nu stiu daca inteleg exact cum s-a schimbat viata mea, pentru ca lucrurile au mers foarte repede. Voi fi un om politic atipic. Meseria mea este de cetatean si vreau s-o fac in continuare. Vreau sa multumesc PD-L care mi-a data aceasta sansa, nu ma asteptam", a spus Teo.

Alegeri: Minca: A fost o campanie foarte murdara din partea PD-L

De cealalta parte, Liliana Minca si-a felicitat rivala. Nu insa inainte de a acuza o "campanie murdara" dusa de PD-L.

"M-am intalnit cu multa lume pe strada, oameni care ne-au votat, care si-au pus increderea in noi. A fost o campanie foarte murdara din partea PD-L. Astazi avem dovezi. Colegi de-ai nostri au fost batuti langa sectiile de votare, unde se cumparau votuiri cu 50 si 100 de lei, pentru ca poporul asta este sarac. Mi-as fi dorit ca astazi, cei care au iesit, sa le fi dat o lectie", a acuzat candidata PC.

Ce cred deputatii despre noua lor colega

Surprinzator, social democratii, cei care au sustinut-o pe Liliana Minca la alegerile din Colegiul 19, au declarat ca o vor ajuta pe Teo Trandafir si au precizat ca spera ca aceasta sa se descurce in Parlament.

Deputatul PSD Mugurel Surapaceanu a declarat pentru Ziare.com ca ii doreste mult succes lui Teo, afirmand ca isi va da toata silinta ca sa fie un bun coleg.

"Teo este o persoana agreabila si, din punct de vedere politic, eu respect vointa electoratului care a trimis-o in Parlament. Este binevenita, ii doresc sa aiba succes in Parlament cat a avut la televiziune si din punctul meu de vedere o sa ii fiu un bun coleg. Daca va fi nevoie, oricand ii voi sta alaturi in anumite proiecte pe care si-a propus sa le dezvolte in interesul general al cetatenilor si, de ce nu?, si al intregii tari. Eu asa am procedat cu toti colegii cand am fost solicitat", a declarat Mugurel Surupaceanu pentru Ziare.com.

Deputatul social democrat a precizat ca nu o cunoaste personal pe Teo, insa, din cate a observat, este o persoana inteligenta si un bun comunicator.

"Sunt optimist, este o persoana inteligenta, este un bun comunicator, din ce am vazut la televizor. Nu o cunosc personal, nu pot sa apreciez intreaga sa personalitate si toate calitatile pe care le are pentru ca nu o cunosc personal. Dar, din ce am vazut, mi se pare o persoana care promite si care cred ca va face o figura frumoasa in Parlament", a mai spus social democratul.

Intrebat daca Liliana Minca ar fi fost mai potrivita in Parlament decat Teo Trandafir, Mugurel Surupaceanu a precizat pentru Ziare.com ca si-ar fi dorit ca amandoua sa ii fie colege.

"Recunosc ca nu le cunosc atat de bine si imi este greu sa compar. Dar cred ca amandoua ar fi fost la fel de bune si mi-ar fi placut ca atat Teo Trandafir, cat si Liliana Minca sa imi fie colege in Parlament", a declarat Surupaceanu.

La randul sau, deputatul PSD Georgian Pop a declarat ca spera ca Teo Trandafir sa isi tina promisiunile din campanie.

"Cand se pronunta electoratul, noi politicienii nu avem ce sa mai spunem. Cetatenii din sectorul 4, din Colegiul 19, au ales-o pe Teo Trandafir, ea va fi viitoarea colega a mea din Parlament. Sper sa isi tina promisiunile din campanie si sa nu fie unul din parlamentarii servili ai PD-L si sa critice tot ceea ce face prost Guvernul.

Daca intra pe linia de comunicare a PD-L-ului, fara sa participe la discutii, sa execute orbeste ordinele Guvernului, atunci o sa fie o dezamagire. Dar sper sa nu fie o dezamagire", a declarat Georgian Pop pentru Ziare.com.

Si liberalii au incredere in noua lor colega. Deputatul PNL, Adriana Saftoiu, a declarat pentru Ziare.com ca, in opinia sa, Teo Trandafir va face fata acestei provocari, cu toate ca nu are experienta in politica.

"Cred ca va face fata chiar daca nu are experienta. Cati dintre vechii politicieni chiar se pricep la politica?", a declarat Adriana Saftoiu pentru Ziare.com.

La randul sau, deputatul liberal Relu Fenechiu ne-a declarat ca este prea devreme sa spuna daca Teo Trandafir se va descurca sau nu in Parlament.

"Nu o cunosc si este prea devreme sa ma pronunt. Eu nu sunt genul de persoana care sa spuna ca actorii sau oamenii de afaceri nu sunt si buni politicieni. Asa ca sa lasam timpul sa decida", a spus Relu Fenechiu.

El a precizat insa ca, in opinia sa, Liliana Minca s-ar fi descurcat mult mai bine decat Teo, in Parlament.

"O parere sincera, dupa modul in care am vazut ca au evoluat lucrurile, pot spune ca Liliana Minca s-ar fi descurcat mai bine", a declarat Fenechiu, precizand insa ca o va sprijini pe Teo in demersurile sale.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Teo Trandafir deputat, #Teo alegeri colegiul 19, #Teo alegeri deputat PDL , #Maia Trandafir
Comentarii
Poza atitudini.wordpress.com
atitudini.wordpress.com
rank 5
Normal ca se va descurca! Nu s-a dus sa faca politica acolo... Probabil ca va face showuri televizate, va invita la schimb de experienta trupe de manelisti...