Alegeri in Colegiul 19: Teo Trandafir vs Liliana Minca, runda finala

Sambata, 24 Aprilie 2010, ora 23:49
3472 citiri
Alegeri in Colegiul 19: Teo Trandafir vs Liliana Minca, runda finala

Teodora Trandafir, candidata din partea PD-L, si Liliana Minca, reprezentanta Partidului Conservator, joaca duminica runda finala a meciului pentru castigarea mandatului de parlamentar in Colegiul 19 din Sectorul 4 din Capitala.

Saptamanile de campanie nu au fost lipsite de incindente si atacuri la persoana, in ciuda faptului ca "in lupta" s-au aflat doua femei.

Rand pe rand, Teodora Trandafir si Liliana Minca, in frunte cu stafurile lor de campanie, au recurs la toate tertipurile practicate pe plaiurile mioritice.

Recent, cele doua candidate s-au acuzat reciproc de mita electorala. In timp ce Teo Trandafir a acuzat-o pe contracandidata sa si formatiunea politica din care face parte ca impart la populatie conserve de ananas si sticle de vin "fara surse clare de provenienta", care ar putea fi o sursa de imbolnavire, fosta sefa de la Loterie a replicat ca Teo si PD-L mituiesc alegatorii cu arpacas si prosoape flausate.

Teo si Minca se acuza reciproc de mita electorala, pe final de campanie.

Doamnele au avut clinciuri inclusiv pe marginea sloganul electoral care trebuia sa se invarta musai in jurul cuvantului "suflet" si intr-un caz si in celalalt.

Dupa ce i-a reprosat ca i-a plagiat sloganul electoral, Teo a mai acuzat-o pe Liliana Minca si de vandalizarea sediului de campanie. Aceeasi acuza a venit si dinspre PC catre PD-L si Teo Trandafir.

Teo Trandafir s-a razgandit: Nu mai vrea dezbatere cu Liliana Minca

Cele doua candidate s-au certat inclusiv in legatura cu dezbaterile televizate la care ar fi trebuit sa apara impreuna, Minca sustinand ca lui Teo Trandafir ii este frica sa se confrunte cu ea.

In ceea priveste confruntarea pe principii si idei politice, multe lucruri nu sunt de spus. Minca a pledat pentru interzicerea plecarii la munca in strainatate a ambilor parinti, iar Teo a militat pentru legalizarea prostitutiei spre "fericirea barbatilor".

Liliana Minca vrea sa interzica plecarea la munca in strainatate a ambilor parinti

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Liliana Minca, #Teo Trandafir, #alegeri Colegiul 19 , #stiri Teo Trandafir