Turneul Campioanelor: Avancronica meciurilor de luni si prezentarea jucatoarelor

Luni, 24 Octombrie 2016, ora 11:50
4133 citiri
Turneul Campioanelor: Avancronica meciurilor de luni si prezentarea jucatoarelor
Foto: Hepta.ro

Ponturi-bune.ro va prezinta analiza meciurilor ce se disputa luni la Turneul Campioanelor din Singapore.

Radwanska - Kuznetsova -

Va incepe de la ora 14:30 si este meciul ce are o favorita clara, Aga Rawanska.

Poloneza este clasata pe pozitia a treia in clasamentul fetelor, avand un sezon foarte constant, cu trei titluri castigate, toate pe hard.

Este detinatoarea trofeului la Singapore, in urma victoriei de anul trecut, contra Kvitovei, in trei seturi.

De altfel, este si singurul titlu major cucerit de Agniezska, ce se mai poate lauda doar cu o finala la Wimbledon, in 2012.

Adversara ei de astazi este mult mai titrata din acest punct de vedere. Kuznetsova este campioana de la US Open, insa la editia din 2004.

Ajunsa la 31 de ani, Svetlana a prins pe ultima 100 de metri accederea la Turneul Campioanelor, cu ajutorul punctelor acumulate in urma victoriei de la Moscova (Rusia).

In ceea ce priveste duelurile directe, sportiva din Rusia conduce detasat, cu 10-4, castigand cel putin un set in ultimele opt intalniri cu Radwanska. La Unibet, pariul Kuznetsova sa castige cel putin un set are cota 1.87.

Pliskova - Muguruza

Se anunta cel mai echilibrat meci, cel putin prin prisma clasamentului. Karolina este clasata pe locul cinci WTA, iar Garbine este situata o pozitie mai jos, pe sase.

Cehoaica a urcat uluitor in clasament in ultimii doi ani, inregistrand progrese formidabile in joc. Sezonul acesta a castigat primul ei turneu Premier 5, la Cincinnati (Statele Unite), si a mai bifat o finala la US Open, invinsa fiind de Kerber, in trei seturi. Este o tenismena puternica, cu un serviciu pe masura.

Adversara ei de azi, Muguruza, a inceput superb stagiunea, iar la mijlocul sezonului s-a incununat campioana la Roland Garros. Dupa acel moment, a urcat pana pe locul doi in clasamentul WTA, dar a doua parte a anului a fost de-a dreptul dezamagitoare pentru iberica, iar rezultatele n-au mai venit.

Are cam acelasi profil ca cel al cehoaicei, lovituri puternice, naprasnice, insa comite mult mai multe erori nefortate. De remarcat ca Pliskova a castigat toate cele trei dueluri directe jucate pe hard.

Unibet ofera o cota de 1,66 pentru victoria Karolinei contra Garbinei, un pronostic ce are argumente solide sa iasa "verde".

Unibet este agentia de pariuri online care are cea mai completa oferta pentru pariurile la tenis. Cu o platforma performanta pentru pariurile LIVE, cu functia ACTION BETTING si cu transmisiunile in direct de la evenimente - Unibet devine locul ideeal sa plasezi pariurile tale.

Pariaza si tu ACUM la Unibet si primesti 150 RON bonus de bun venit >> >

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#ponturi bune Turneul Campioanelor, #pariuri Turneul Campioanelor , #pariuri
Comentarii
Poza alex-7
alex-7
rank 5
Din poza lipseste barbatul din Rusia, a pierdut avionul dar
Poza TATRA
TATRA
rank 5
Reclama mascata la Unibet !