Ion Tiriac, la 82 de ani. Cine a fost singura femeie pe care a luat-o de nevasta FOTO

Duminica, 09 Mai 2021, ora 10:14
10789 citiri
Ion Tiriac, la 82 de ani. Cine a fost singura femeie pe care a luat-o de nevasta FOTO
Ion Tiriac FOTO facebook

Cel mai bogat roman implineste astazi 82 de ani, pe care ii sarbatoreste la Madrid, acolo unde patroneaza turneul de tenis din capitala Spaniei.

De-a lungul anilor, Ion Tiriac a fost implicat in multe Relatii cu femei maim ult sau mai putin celebre, insa doar una dintre ele a reusit sa-l aduca in fata altarului.

Este vorba despre Erika Braedt, fosta jucatoare de handbal, pe care a luat-o de sotie in 1963. Pe atunci, Tiriac avea 24 de ani, iar Erika 19. Ei s-au casatorit, insa mariajul lor a durat doar doi ani, cei doi divortand in 1965.

"Pur si simplu, relatia noastra s-a stins de la sine. Ne-am indepartat treptat, sentimentele noastre s-au atenuat. El era un tenismen cunoscut si valoros, care calatorea mult pentru a participa la turnee, iar eu eram doar o profesoara. Ne vedeam putin, iar cand se putea mai ieseam cu prietenii nostri la un restaurant, unde ascultam muzica sau dansam. Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, cand am venit in Bucuresti si m-am maritat cu Tiri. El era cu patru ani mai in varsta, asa ca nu ne formasem ca oameni, eram inca fragezi", a spus fosta sotie a lui Tiriac, potrivit libertatea.ro.

Presa mondena a scris, insa, ca unul din motivele divortului a fost ca Erika l-ar fi inselat pe Tiriac cu scrimerul Ionel Dramba. Pe de alta parte, fosta sotie a lui Tiriac sustine ca divortul lor nu are nicio legatura cu faptul ca acesta nu s-a mai insurat.

Ulterior, Tiriac nu s-a mai insurat niciodata, dar a facut trei copii. Ion Alexandru Tiriac (44 ani) a fost nascut de manechinul american Mikette von Issenberg, iar ziarista egipteana Sophie Ayad (52 de ani) i-a daruit pe Karim (25 de ani) si Ioana (22 de ani).

Reacția lui Cristian Gațu după ce soția l-a acuzat că trăiește cu menajera
Reacția lui Cristian Gațu după ce soția l-a acuzat că trăiește cu menajera
Cristian Gațu, fost mare handbalist al României, este în mijlocul unui scandal mediatic după ce a cerut divorțul de soția sa, iar aceasta îl acuză că trăiește cu așa zisa menajeră, în...
Ion Țiriac dă peste nas statului român. Decizia luată de omul de afaceri
Ion Țiriac dă peste nas statului român. Decizia luată de omul de afaceri
Ion Țiriac s-a săturat să aștepte investițiile statului și banii politicienilor și s-a hotărât să facă o sală polivalentă în valoare de o sută de milioane de euro. Omul de afaceri...
#Ion Tiriac, #82 ani, #aniversare, #nevasta, #Erika , #stiri tenis