Tenismena dispărută a ieșit la restaurant! Cum încearcă oficialii din China să dezumfle ”afacerea Shuai Peng” VIDEO

Sambata, 20 Noiembrie 2021, ora 20:52
7703 citiri
Tenismena dispărută a ieșit la restaurant! Cum încearcă oficialii din China să dezumfle ”afacerea Shuai Peng” VIDEO
Shuai Peng

În timp ce lumea sportului este îngrijorată de soarta jucătoarei de tenis Peng Shuai, pe reţelele de socializare a apărut, sâmbătă, o înregistrare video cu sportiva aflată la un restaurant, împreună cu antrenorul ei şi cu alte două femei. Videclipul a fost postat de un jurnalist al unei publicaţii de stat, informează lequipe.fr.

Hu Xijin, redactor-şef al Global Times, care ţine de Cotidianului Poporului, publicaţia oficială a regimului chinez, încearcă să dezumfle ceea ce este acum cunoscut sub numele de "afacerea Peng Shuai", care depăşeşte cu mult graniţele tenisului. Sportiva chineză nu a mai dat nicio veste despre ea de la începutul lunii, după ce a formulat acuzaţii de viol la adresa fostului vicepremier chinez.

Sâmbătă, mai devreme, Hu Xijin a anunţat că Peng Shuai îşi va face o apariţie publică în curând.

În înregistrarea de la restaurant, data acestui weekend este menţionată, intenţionat probabil, în conversaţie de la masă.

CNN precizează că Hu Xijin a publicat două înregistrări cu Shuai Peng.

"Am achiziţionat două clipuri video, care arată că Peng Shuai cina cu antrenorul şi prietenii ei, într-un restaurant. Conţinutul video arată clar că sunt filmaţi sâmbătă, ora Beijingului", a scris Hu Xijin.

China se confruntă cu presiuni din partea Naţiunilor Unite referitoare la dezvăluirea locului în care se află Peng, deoarece organizaţia a cerut o anchetă cu privire la acuzaţiile sale de agresiune sexuală.

Casa Albă a precizat, vineri, că este "profund îngrijorată" de siguranţa lui Peng.

Shuai Peng, una dintre cele mai cunoscute vedete ale sportului din China, l-a acuzat pe fostul vicepremier Zhang Gaoli că a forţat-o să facă sex în casa lui, potrivit capturilor de ecran ale unei postări de pe reţelele de socializare, ştearsă de cenzura chineză la 2 noiembrie, la mai puţin de o jumatăte de oră de la publicare.

Contraspionajul german lansează „vânătoarea“ de spioni chinezi și ruși
Contraspionajul german lansează „vânătoarea“ de spioni chinezi și ruși
Recentele arestări ale spionilor chinezi și ruși reprezintă doar vârful aisbergului, deoarece se crede că alte sute de agenți "mișună" în Germania. După o serie de arestări de profil...
Cum arată „Ordinea mondială alternativă” imaginată la Beijing
Cum arată „Ordinea mondială alternativă” imaginată la Beijing
În prezent, ambiția președintelui chinez Xi Jinping de a reface lumea este de netăgăduit. El dorește să dizolve rețeaua de alianțe a Washingtonului și să epureze ceea ce el respinge ca...
#shuai peng, #China, #viol, #restaurant, #afacere , #stiri tenis
Comentarii
L
Livakiada
rank 1
ce s'astepti de la intelepciunea calcatorilor de studenti cu tab-ul