Vine cosmarul Swiatek! Cum a trecut Simona Halep peste corectia administrata de poloneza la Roland Garros

Vineri, 12 Februarie 2021, ora 14:21
5270 citiri
Vine cosmarul Swiatek! Cum a trecut Simona Halep peste corectia administrata de poloneza la Roland Garros
Iga Swiatek FOTO facebook

Simona Halep s-a calificat fara niciun fel de probleme in optimile Australian Open, dupa o victorie simpla, scor 6-1, 6-3, in fata rusoaicei Veronika Kudermetova (36 WTA si cap de serie numarul 32).

In optimile turneului, Halep o va intalni pe Iga Swiatek, poloneza de 19 ani, care a furnizat surpriza la Roland Garros 2020, unde si-a adjudecat trofeul, dupa ce in optimi a invins-o pe Simona cu un surprinzator 6-1, 6-2.

Swiatek a trecut acum fara probleme de frantuzoaica Fiona Ferro, cu 6-4, 6-3 si va juca pentru a treia oara cu Halep, scorul general find acum 1-1.

Succesul ei in fata romancei, din octombrie anul trecut, a fost o surpriza mare la vremea respectiva, Simona Halep fiind una dintre favoritele la titlu. Chiar si ea s-a recunoscut dezamagita, lucru pe care l-a admis la conferinta de presa.

"Sunt putin suparata din cauza modului in care s-a jucat acest meci. Dar este o noua experienta. A fost frig, a fost greu de jucat, dar ea a facut-o foarte bine. Voi lua meciul asa cum a fost si voi incerca sa fiu mai buna data viitoare. Azi am fost la capacitate maxima, 100%. Nu am fost accidentata. Dar a fost putin frig si uneori, cand e frig, nu ma simt pregatita fizic sa alerg in timpul punctelor. A fost un an fantastic, chiar daca am avut parte de momente dificile. Nu-mi voi strica tot anul din cauza unui meci. Nu e usor, dar sunt obisnuita cu momente grele in cariera. Voi manca niste ciocolata si voi fi mai bine maine", a spus atunci Halep.

Acum, cu rezultatele de la Melbourne, Simona Halep l-a depasit si pe Ilie Nastase si la doar o victorie de o performanta fantastica, unica pentru Romania, ea ajungand la 99 de victorii la turneele de Grand Slam, fata de 97 cate are Nasty.

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria de la Australian Open si ce spune romanca despre "cosmarul" Swiatek

Ce-o asteapta pe Simona Halep in carantina de la Australian Open. Jucatorii, bagati intr-o "bula sanitara"

Sorana Cirstea, un nou gest urat la adresa antrenorului

VIDEO Budescu a fost prezentat la arabi pe melodia "Mr Saxobeat"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Români eliminați în primul tur de la Țiriac Open
Români eliminați în primul tur de la Țiriac Open
Perechea română Marius Copil/Bogdan Pavel a fost învinsă de cuplul Nuno Borges (Portugalia)/Reese Stalder (SUA), cu 6-3, 7-5, miercuri, în prima rundă a probei de dublu din cadrul turneului...
Planul secret al lui Horia Tecău la turneul final de tenis. Halep ar putea fi marea surpriză
Planul secret al lui Horia Tecău la turneul final de tenis. Halep ar putea fi marea surpriză
Antrenorul echipei naționale de tenis a României are în plan trimiterea echipei celei mai bune la turneul final al Billie Jean King Cup. Pentru asta, Tecău va aplica o strategie specială....
#Swiatek, #halep, #eliminare, #Roland Garros, #amintire , #stiri tenis