Solutia gasita de organizatorii Roland Garros pentru gazduirea turneului

Duminica, 10 Mai 2020, ora 16:06
4420 citiri
Solutia gasita de organizatorii Roland Garros pentru gazduirea turneului
Foto: Instagram/Roland Garros

Presedintele Federatiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, a anuntat ca nu exclude ca turneul de la Roland Garros sa fie organizat fara spectatori.

"Nu excludem nicio optiune in momentul de fata. Organizarea turneului cu portile inchise ar permite o parte din reteta economica, ma refer drepturile de televizare si parteneriatul. Nu este de neglijat", a afirmat Guidicelli pentru editia tiparita a cotidianului L'Equipe.

Pana in acest moment, organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat deja ca vor rambursa biletele cumparate pentru editia din acest an.

"Situatia din acest moment genereaza multe incertitudini pentru toate evenimentele cu public din intreaga lume. In asteptarea conturarii organizarii turneului, am hotarat sa rambursam banii pentru toate biletele", au transmis organizatorii intr-un comunicat.

Turneul era programat initial in perioada 24 mai - 7 iunie, dar startul a fost amanat pentru 20 septembrie, dar exista posibilitatea sa fie mutat pe 27 septembrie.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
#organizare Roland Garros 2020 , #Roland garros