Detaliul care le leaga pe viata pe Simona Halep si Serena Williams

Marti, 16 Februarie 2021, ora 08:15
5204 citiri
Detaliul care le leaga pe viata pe Simona Halep si Serena Williams
Simona Halep si serena Williams FOTO facebook

Simona Halep si Serena Williams se intalnesc azi, in sferturile de finala de la Australian Open, partida urmand sa inceapa la ora 10.00.

Simona si Serena au destul de putine puncte comune, din punct de vedere sportiv, pentru ca provin din generatii diferite. Palmaresul lor este complet diferit: Serena - 73 titluri WTA - Simona 22 titluri WTA, Serena - 23 Grand Slamuri, Simona -2 Grand Slamuri.

Cele doua sportive sunt insa legate afectiv, prin apartenenta la aceeasi zodie.

Simona este nascuta pe 27 septembrie 1991, iar Serena cu o zi si zece ani mai devreme, adica pe 26 septembrie 1981.

Ambele sunt in zodia Balantei si, conform caracteristicelor acestei zodii, sunt caracterizate astfel:

"Nativii din Balanta au o personalitate deschisa, fiind semne de Aer, si sociabila, fiind o zodie cardinala, deschisa catre societate. Ei se numara printre cele mai placute personaje din zodiac, mereu echilibrate, atente cu cei din jur, concesive si dornice sa faca lucrurile sa mearga. Balantele cantaresc foarte mult ceea ce fac, poate ca uneori prea mult si pierd ocazia de a lua o decizie buna. Dar ele stiu cum sa echilibreze lucrurile si ajung la liman la timpul potrivit. Nativii Balantei sunt veseli, optimisti, fermecatori si foarte comunicativi. Dar au o trasatura de caracter pe care si ei incearca sa o tina in frau: indecizia. Se hotarasc foarte greu ce cale sa apuce, ce solutie sa adopte, pana nu cunosc toate detaliile problemei si toate consecintele deciziei lor. In conflicte, nu le place sa ia partea nimanui si incearca sa gaseasca o cale de mijloc care sa impace cele doua forte adversare"

De ce nu o va uita niciodata Serena Williams pe Simona Halep

Ce crede acum Simona Halep despre Serena Williams

Ce blestem a lovit turneul de la Madrid, după retragerea Simonei Halep
Ce blestem a lovit turneul de la Madrid, după retragerea Simonei Halep
Presa internațională de specialitate vorbește despre un adevărat blestem care a lovit turneul WTA 1000 de la Madrid, aflat în plină desfășurare. ”Blestemul wild-cardurilor”, a titrat...
A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
Tenismena Paula Badosa din Spania, cea care a învins-o pe Simona Halep la Miami, la revenirea româncei în circuit, a fost eliminată miercuri în primul tur al turneului WTA Madrid. După...
#Simona Halep, #Serena Williams, #zodie, #balanta, #septembrie, #data nasterii , #stiri tenis