Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Simona Halep are o dorinta speciala

Miercuri, 14 Aprilie 2021, ora 08:49
2829 citiri
Simona Halep are o dorinta speciala
Simona Halep FOTO facebook

Simona Halep este cea mai buna sportiva a Romaniei, fapt dovedit de performantele obtinute in ultimii ani.

Halep, acum pe locul 3 in lume, va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde vrea sa obtina o medalie.

Totodata, Simona ar vrea sa fie purtat drapelul Romaniei la competitia din Japonia, o onoare care ar bucura orice sportiv.

"Sper sa primesc steagul si sper sa deschid Jocurile Olimpice cu steagul in mana. Sa castig o medalie, este obiectivul principal. Cred ca va fi deosebit, asa cum a fost si la Fed Cup, cand am jucat semifinala. Pentru mine, sa joc pentru tara e foarte important si foarte placut", a declarat Simona Halep.

"Sper sa fiu apta, sa pot sa castig meciurile si sa aduc o medalie tarii. Anul acesta, da, o medalie olimpica este mai importanta decat un turneu de Grand Slam. Este obiectivul principal, dar, in general, ambele sunt pe acelasi plan. Nu vreau sa pun niciun obiectiv mai jos, pentru ca medalia olimpica e pentru tara, ceea ce ma implineste foarte mult, iar restul obiectivelor sunt individuale, pentru persoana mea, ma implinesc ca sportiv", a mai spus Simona Halep, conform as.ro.

Simona Halep spulberă visul românilor. Anunțul făcut de fostul lider mondial
Simona Halep spulberă visul românilor. Anunțul făcut de fostul lider mondial
Simona Halep a declarat, luni, la întoarcerea în ţară după ce a participat la Miami la primul său turneu de la ridicarea sancţiunii pentru dopaj, că şi-ar dori foarte mult să se califice...
Șanse minime de calificare pentru Simona Halep: ”Nu vreau să-mi fac speranţe prea mari”. Ce trebuie să se întâmple
Șanse minime de calificare pentru Simona Halep: ”Nu vreau să-mi fac speranţe prea mari”. Ce trebuie să se întâmple
Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, luni, la întoarcerea în ţară după ce a participat la Miami la primul său turneu de la ridicarea sancţiunii pentru dopaj, că şi-ar dori foarte...
#Simona Halep, #port drapel, #jocurile olimpice, #Romania , #stiri tenis