Simona Halep, inainte de startul la Roland-Garros: "E un pic frig, sunt cu 15 grade mai putin decat la Roma"

Vineri, 25 Septembrie 2020, ora 17:21
4492 citiri
Simona Halep, inainte de startul la Roland-Garros: "E un pic frig, sunt cu 15 grade mai putin decat la Roma"
foto: Hepta

Simona Halep, favorita principala la Roland Garros, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca este afectata de frigul de la Paris din aceasta perioada, dar are o atitudine pozitiva si va incerca sa joace cat poate de bine, informeaza tennisactu.net.

Halep, locul 2 WTA, poate reveni pe prima pozitie in clasamentul mondial daca va castiga French Open.

"Ador acest loc, acest turneu. Este un pic frig, sincera sa fiu. Sper sa ma obisnuiesc. Ma simt bine. Sunt increzatoare, dar nu se stie niciodata. Voi incerca sa dau tot ce am mai bun si sa fiu pregatita. Atunci cand este frig, este mai dificil. Este o diferenta mare intre Roma si aici, cu siguranta. Sunt cu 15 grade mai putin, asa ca mi-e frig. Insa conditiile sunt aceleasi pentru toti. Am o atitudine pozitiva. Visez sa castig fiecare turneu la care particip. Aici este special, pentru ca a fost primul grand slam pentru mine. Va fi mereu in inima mea. De fiecare data am dorinta sa joc cat pot de bine si sa am un parcurs cat mai lung. Fiecare meci este o lupta", a afirmat sportiva, conform news.ro.

Simona Halep este de parere ca nu doar ea este favorita la French Open. "Sunt onorata de faptul ca toti gandesc ca sunt favorita, insa nu privesc situatia astfel. Din punctul meu de vedere sunt multe favorite. Fiecame munceste mult pentru a castiga acest turneu, asa ca nu ma gandesc mult la asta. Incerc sa joc fiecare meci si vom vedea la final cum merg lucrurile. Ador sa joc pe zgura, este suprafata pe care ma simt cel mai bine. Sa joc la Roland Garros la sfarsitul lui septembrie este ciudat. Insa este fantastic faptul ca avem aceasta oportunitate si cred ca trebuie sa le multumim tuturor celor care s-au luptat pentru ca acest turneu sa fie posibil", a adaugat Halep.

Simona Halep va juca impotriva sportivei spaniole Sara Sorribes Tormo, locul 70 WTA, in primul tur al turneului de la Roland Garros. In runda secunda, in cazul calificarii, Halep ar putea juca impotriva Irinei Begu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

WTA Madrid începe azi fără Simona Halep. Programul româncelor
WTA Madrid începe azi fără Simona Halep. Programul româncelor
Turneul WTA 1000 de la Madrid programează astăzi primele meciuri de pe tabloul principal feminin, în absența Simonei Halep, care a refuzat din motive medicale wild-card-ul oferit de...
Simona Halep nu e singura. O altă fostă lideră mondială s-a retras de la WTA Madrid. Cum profită Emma Răducanu
Simona Halep nu e singura. O altă fostă lideră mondială s-a retras de la WTA Madrid. Cum profită Emma Răducanu
Simona Halep nu va participa la turneul de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open, pentru care a primit wild card din partea organizatorilor, decizie de ultim moment care a fost luată și de o altă...
#Simona Halep, #Roland Garros 2020 , #stiri tenis