Simona Halep, dupa calificarea in semifinale la Stuttgart: "Am nevoie de un masaj"

Vineri, 23 Aprilie 2021, ora 22:48
6215 citiri
Simona Halep, dupa calificarea in semifinale la Stuttgart: "Am nevoie de un masaj"
Simona Halep

simona Halep considera drept un mare plus pentru psihicul ei faptul ca a reusit sa castige la Stuttgart in fata a doua jucatoare care au invins-o in trecut, Marketa Vondrousova din Cehia si Ekaterina Alexandrova din Rusia, conform news.ro.

"Stiam ca joaca repede si plat, asa ca trebuia sa o fac sa alerge mai mult. Am invatat lectiile din meciurile anterioare si astazi am fost mai concentrata pe ceea ce a trebuit sa fac pe teren. Intotdeauna este complicat cand castigi usor primul set. Primele ghemuri din setul al doilea sunt foarte importante, asa ca am incercat sa fiu cat pot de agresiva si sa iau conducerea.

Si eu am jucat din ce in ce mai bine, ma simt mai puternica din punct de vedere psihic de la meci la meci si faptul ca am castigat impotriva acestor doua jucatoare (n.r. - Vondrousova si Alexandrova) care m-au invins in trecut este un mare plus pentru mintea mea. Sunt foarte bucuroasa de serviciul meu si cred ca acesta este cheia, astfel ca-l voi pastra.

Ma voi uita putin la urmatorul meci (n.r. - care ii stabileste adversara din semifinale), dar cu siguranta antrenorul meu o sa-l urmareasca, eu am nevoie de un masaj, a fost o zi lunga si vreau sa ma bucur de aceasta seara", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat pentru a treia oara in semifinalele turneului WTA 500 de la Stuttgart, dupa ce a invins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-4, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 34 WTA.

Ea va juca, sambata, in penultimul act cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 7 WTA si cap de serie numarul 5, sau cu Anett Kontaveit din Estonia, locul 27 WTA.

In cealalta semifinala se vor intalni australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, si ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4.

Halep a mai fost in penultimul act la Stuttgart in 2015 si 2017, cea mai buna performanta a ei la acest turneu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Discuții intense pentru visul Simonei Halep: ”Pe mai multe canale”
Discuții intense pentru visul Simonei Halep: ”Pe mai multe canale”
Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat, joi, că şansele jucătoarei de tenis Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice de la Paris...
Anunțul momentului despre Simona Halep: ”M-am ocupat de formular”. E implicat și fostul ei antrenor
Anunțul momentului despre Simona Halep: ”M-am ocupat de formular”. E implicat și fostul ei antrenor
Jucătoarea de tenis Simona Halep, care a revenit în competiții la Miami după ridicarea suspendării pentru dopaj, speră în continuare să evolueze la Jocurile Olimpice de la Paris. "Mi-aş...
#Simona Halep, #stuttgart, #calificare, #masaj , #Simona Halep