Simona Halep a scapat de o rivala la Australian Open. O jucatoare din Top 20 mondial a fost testata pozitiv cu coronavirus

Joi, 14 Ianuarie 2021, ora 18:28
4361 citiri
Simona Halep a scapat de o rivala la Australian Open. O jucatoare din Top 20 mondial a fost testata pozitiv cu coronavirus
Madison Keys

Jucatoarea americana de tenis Madison Keys (16 WTA) a anuntat joi ca a fost testata pozitiv la coronavirus si ca nu va putea participa la primul turneu de Mare Slem al anului, in februarie, Australian Open, conform agerpres.ro.

Keys, care in februarie va implini 26 de ani, a primit rezultatul pozitiv al testului chiar inainte de plecarea spre Melbourne, ea mentionand ulterior ca s-a autoizolat la domiciliu.

''Sunt dezamagita ca nu voi putea juca la acest turneu, primul de Mare Slem al anului, si despre care stiu ca s-au facut eforturi enorme pentru a putea fi organizat'', a scris Keys pe contul sau de Twitter.

Asa cum s-a anuntat, tenismanul britanic Andy Murray, fost lider mondial, a fost testat pozitiv la Covid-19, potrivit informatiilor publicate joi de presa britanica, fapt care ar pune sub semnul intrebarii participarea sa la turneul Australian Open, primul de Mare Slem, care incepe pe 8 februarie.

Scotianul, de cinci ori finalist la Melbourne, ar trebui sa ajunga in Australia cu unul dintre zborurile charter puse la dispozitie de organizatorii turneului, dar Murray a intrat in carantina la domiciliul sau. Campionul olimpic din 2012 nu are simptome grave si spera sa poata calatori ulterior in Australia.

Jucatorii care participa la primul turneu de Mare Slem al anului vor trebui sa petreaca 14 zile in carantina inaintea competitiei, amanata pentru perioada 8-21 februarie. Participantii nu vor putea intra in Australia decat ''cu un test negativ la Covid-19 efectuat inaintea plecarii sau cu o autorizatie de calatorie, in cazul in care au avut Covid-19 si s-au vindecat, insa la discretia autoritatilor australiene'', au precizat organizatorii.

VIDEO De ce Simona Halep nu va uita niciodata data de 27 ianuarie

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Discuții intense pentru visul Simonei Halep: ”Pe mai multe canale”
Discuții intense pentru visul Simonei Halep: ”Pe mai multe canale”
Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat, joi, că şansele jucătoarei de tenis Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice de la Paris...
Anunțul momentului despre Simona Halep: ”M-am ocupat de formular”. E implicat și fostul ei antrenor
Anunțul momentului despre Simona Halep: ”M-am ocupat de formular”. E implicat și fostul ei antrenor
Jucătoarea de tenis Simona Halep, care a revenit în competiții la Miami după ridicarea suspendării pentru dopaj, speră în continuare să evolueze la Jocurile Olimpice de la Paris. "Mi-aş...
#Madison Keys, #Simona Halep, #Australian Open , #stiri tenis
Comentarii
Poza alfabeta
alfabeta
rank 1
In turul 2 sau 3 Simona scapa si de ea...
Poza firczak gheorghe
firczak gheorghe
rank 5