Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Scrisoarea tenismenului Rafael Nadal catre Regii Magi. Ce dorinta si-a pus campionul spaniol

Miercuri, 06 Ianuarie 2021, ora 09:01
2726 citiri
Scrisoarea tenismenului Rafael Nadal catre Regii Magi. Ce dorinta si-a pus campionul spaniol
Rafael Nadal

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, numarul 2 mondial, a cerut "sanatate pentru toti" in scrisoarea sa catre Regii Magi (Craii de la rasarit), care sunt sarbatoriti in fiecare an in Spania pe 6 ianuarie, informeaza agentia EFE.

Nadal a postat pe retelele de socializare o inregistrare video in care poate fi vazut redactand scrisoarea respectiva, adresata "Dragilor Regi Magi".

"In acest an, cu totii am facut tot ceea ce ne-a stat in puteri pentru a merge mai departe. Am luptat pentru a ne depasi pe noi insine si, in ciuda circumstantelor, sa fim cea mai buna versiune a noastra", a scris campionul iberic.

"Pentru 2021, cer un singur lucru: sanatate. Sanatate pentru toti, deoarece asa putem continua sa impartasim infrangeri sau victorii, imbratisandu-i pe apropiatii nostri. Deoarece este important sa o avem pentru a putea sarbatori viata impreuna. Pentru ca avand sanatate putem lupta pentru visurile noastre", a adaugat Nadal in scrisoarea sa.

Tenismanul spaniol, in varsta de 34 ani, are in fata mai multe provocari in 2021, printre care Jocurile Olimpice de la Tokyo si depasirea rivalului sau elvetian Roger Federer ca numar de trofee de Mare Slem castigate, ambii avand acum cate 20.

Rafael Nadal este, de asemenea, marele favorit la castigarea Cupei Muschetarilor, trofeul atribuit invingatorului turneului de la Roland Garros, pe care l-a castigat de 13 ori pana acum.

Prima sa provocare va fi Australian Open, turneul de Mare Slem programat in perioada 8-21 februarie, insa pe parcursul acestui an va incerca sa se impuna si in unele turnee pe care nu le-a castigat niciodata pana acum, precum Masters-urile 1.000 de la Miami, Shanghai si Paris, precum si Turneul Campionilor.

Rafael Nadal, anunț îngrijorător: ”Dacă ar fi mâine, nu aș juca”
Rafael Nadal, anunț îngrijorător: ”Dacă ar fi mâine, nu aș juca”
Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, fost lider ATP, spune că va juca la Roland-Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului, doar dacă se va simţi suficient pregătit, scrie AFP. La...
Premieră în istoria tenisului, la meciul lui Nadal. Niciodată n-a fost atât de mare diferența
Premieră în istoria tenisului, la meciul lui Nadal. Niciodată n-a fost atât de mare diferența
Prima rundă a Mastersului de la Madrid va avea un meci special între Rafael Nadal (37 de ani), de 22 de ori campion de Grand Slam, și tânărul Darwin Blanch, în vârstă de 16 ani, deținător...
#Rafael Nadal, #tenis, #scrisoare, #Regii Magi , #stiri tenis