Scenă adorabilă după finala de dublu de la Turneul Campionilor. Ce-a făcut unul dintre câștigători cu propriul copil FOTO

Duminica, 21 Noiembrie 2021, ora 19:11
3545 citiri
Scenă adorabilă după finala de dublu de la Turneul Campionilor. Ce-a făcut unul dintre câștigători cu propriul copil FOTO
Herbert își pune copilul în interiorul trofeului

Tenismenii francezi Nicolas Mahut şi Pierre-Hugues Herbert au cucerit pentru a doua oară trofeul în proba de dublu a Turneului Campionilor, învingând în finală, cu 6-4, 7-6 (7/0), perechea americano-britanică Rajeev Ram/Joe Salisbury, duminică la Torino.

Mahut şi Herbert, deţinătorii a cinci titluri de Mare Şlem, ultimul obţinut anul acesta la Roland Garros, au mai câştigat titlul la turneul de final de sezon din circuitul ATP şi în 2019, la Londra.

Ei au disputat duminică a treia lor finală din ultimii patru ani la această competiţie, care reuneşte cele mai bune opt perechi de dublu ale sezonului.

În afara turneului de la Roland Garros, cei doi jucători din Hexagon au mai câştigat împreună în 2021 titlul pe iarba de la Queen's Club din Londra şi au fost finalişti la turneul Masters 1.000 ATP de la Paris. Mahut a cucerit, de asemenea, titlu la Antwerp, unde a făcut pereche cu Fabrice Martin.

La festivitatea de premiere, francezul Herbert a oferit o scenă memorabilă, băgându-și copilul în interiorul trofeului, sărutându-și în același timp partenera de viață.

În finala de la Torino, Mahut şi Herbert şi-au luat revanşa în faţa lui Ram şi Salisbury, care i-au învins pe francezi săptămâna aceasta, în Grupa Roşie a Turneului Campionilor.

Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz s-a oprit în faza grupelor la competiţia din Italia, în care a evoluat în Grupa Verde, învingând în ultimul meci, cu 6-3, 6-7 (1/7), 10-6, cuplul Marcel Granollers (Spania)/Horacio Zeballos (Argentina).

Horia Tecău (36 ani), care şi-a anunţat retragerea din activitate după această partidă, disputată joi, a participat pentru a şaptea oară în cariera sa la Turneul Campionilor, după ce la ediţiile precedente a făcut-o alături de suedezul Robert Lindstedt (2011, 2012) şi de olandezul Jean-Julien Rojer (2014, 2015, 2017, 2019), câştigând trofeul în 2015, după o finală cu Florin Mergea şi indianul Rohan Bopanna.

Super-performanță pentru boxul românesc. Cine e pugilista care va lupta pentru aur
Super-performanță pentru boxul românesc. Cine e pugilista care va lupta pentru aur
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat, joi, în finala categoriei 54 kg a Campionatelor Europene de box de la Belgrad. Lăcrămioara Perijoc a învins-o în semifinale, cu decizie unanimă, pe...
Flotila românească a dat drumul la ”motoare”. Performanță majoră în prima zi la Europene
Flotila românească a dat drumul la ”motoare”. Performanță majoră în prima zi la Europene
România a calificat direct în finalele pentru medalii şase echipaje din cele 13 cu care participă la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria), în urma curselor de joi. La...
#Nicolas Mahut, #Pierre Hugues Herbert, #Turneul Campionilor, #finala , #stiri tenis