S-a ales locul de disputare a meciului Romania - Italia la tenis feminin. Simona Halep a spus "pas"

Miercuri, 17 Februarie 2021, ora 16:08
3473 citiri
S-a ales locul de disputare a meciului Romania - Italia la tenis feminin. Simona Halep a spus "pas"
Echipa de tenis a Romaniei

Meciul Romania - Italia, din Grupa Mondiala a "Billie Jean King Cup" (fosta Cupa a Federatiei), se joaca la Cluj-Napoca, in 16 si 17 aprilie 2021, conform news.ro.

Astfel, pentru acest meci echipa Romaniei revine in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, cea care a gazduit, pana acum, alte importante intalniri ale echipei noastre de Fed Cup, in 2016, cu Cehia si Germania, in 2018, cu Canada si Elvetia, si, in 2020, cu Rusia.

Aceasta intalnire cu Italia a fost programata, initial, in 17 si 18 aprilie 2020, dar in actualul context al pandemiei de coronavirus COVID-19, s-a decis reprogramarea ei.

Echipa care va castiga va juca in continuare in Grupa Mondiala a Billie Jean King Cup by BNP Paribas.

Din pacate, la meciul cu Italia, tricolorele nu se vor putea baza pe Simona Halep, a doua jucatoare a lumii, care a decis sa se concentreze pe alte obiective in acest an.

"Le asteptam din nou "acasa", in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe fetele extraordinare din echipa de FedCup a Romaniei. Va fi pentru a 6-a oara in ultimii 5 ani cand gazduim aceasta competitie de nivel inalt, acum sub numele Billie Jean King Cup. Ne pregatim, asadar, de noi meciuri de tenis memorabile la Cluj si speram sa putem sustine nationala cu toata forta noastra chiar din tribune! Hai Romania!!", a declarat primarul Emil Boc.

Ce crede sotul Serenei Williams despre Romania: "Sunt foarte multe documentare in acest sens"

Castigatoarea turneului Australian Open, operata de urgenta

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incredibil ce s-a întâmplat la Rouen: francezii au scos-o din sărite pe Gabriela Ruse
Incredibil ce s-a întâmplat la Rouen: francezii au scos-o din sărite pe Gabriela Ruse
Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia, a doua favorită, cu 6-3, 6-4, vineri, în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Rouen (Franţa), dotat...
Miriam Bulgaru e în optimile turneului ITF de la Koper
Miriam Bulgaru e în optimile turneului ITF de la Koper
Jucătoarea română de tenis Miriam Bianca Bulgaru s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului ITF de la Koper (Slovenia), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, după ce a...
#tenis, #Romania Italia, #fed cup, #Cluj Napoca , #stiri tenis