Tecau si Halep la Jocurile Olimpice? De ce e un vis aproape imposibil sa vedem aceasta pereche la Tokyo

Luni, 07 Iunie 2021, ora 13:233580 citiri
Tecau si Halep la Jocurile Olimpice? De ce e un vis aproape imposibil sa vedem aceasta pereche la Tokyo
Simona Halep si Horia Tecau FOTO facebook

Echipa de dublu mixt Horia Tecau - Simona Halep ar putea participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo doar daca Horia se califica. Ceea ce e destul de complicat.

Horia Tecau si Kevin Krawietz (Germania) s-au calificat in sferturile probei de dublu masculin de la Roland Garros.

Federer, pus la zid dupa ce s-a retras de la Roland Garros: "Aici nu e magazin de acadele"

In sferturi, Tecau si Krawietz vor evolua cu echipa columbiana Juan-Sebastian Cabal / Robert Farah, cap de serie numarul 2.

Pentru a avea o sansa sa mearga la Tokyo, Tecau trebuie sa castige trofeul la Paris!

In acest moment, Horia Tecau ocupa locul 23 la dublu, iar la Jocurile Olimpice au biletul asigurat doar primii 10 jucatori de dublu din lume (se ia in considerare clasamentul care va fi publicat lunea viitoare, pe 14 iunie).

Daca ar castiga la Paris, Tecau ar putea urca pana pe locul 12, sperand apoi ca alti doi jucatori sa nu se inscrie din diverse motive (accidentari, oboseala etc.).

Pe langa cei 10 tenismeni admisi direct (indiferent de locul ocupat de partenerul lor), vor mai fi 14 echipe care vor ajunge la JO pe baza clasamentului combinat dintre cei doi jucatori. Aici insa sunt sanse mici, intrucat Florin Mergea e abia pe locul 161.

Daca Horia Tecau nu se califica la JO prin intermediul competitiei de dublu masculin, atunci el nu poate participa nici in proba de dublu mixt, alaturi de Simona Halep.

Comentarii
info
rank 5
Cand fugi dupa mai multi iepuri nu prinzi niciunul