Rezultatele de la Indian Wells - ce au facut Djokovici, Federer si Nadal

Miercuri, 15 Martie 2017, ora 10:13
5319 citiri
Rezultatele de la Indian Wells - ce au facut Djokovici, Federer si Nadal
Foto: Instagram/Novak Djokovic

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul 2 mondial, l-a invins in trei seturi, 7-5, 4-6, 6-1, pe argentinianul Juan Martin Del Potro, intr-o partida din turul al treilea al turneului ATP Masters 1.000 de la Indian Wells (California).

Djokovic, triplu castigator al acestei competitii si detinatorul titlului, s-a impus pentru a doua oara in fata lui Del Potro dupa JO 2016 de la Rio, unde argentinianul l-a eliminat pe sarb in primul tur, cucerind ulterior medalia olimpica de argint. Cei doi s-au mai intalnit si la turneul de la Acapulco (Mexic), la inceputul acestei luni, "Nole" impunandu-se tot in trei seturi in fata sud-americanului (4-6, 6-4, 6-4).

Jucatorul sarb il va avea ca adversar in optimile de finala de la Indian Wells pe australianul Nick Kyrgios, numarul 16 mondial, care a dispus la randul sau, cu 6-3, 6-4, de germanul Alexander Zverev.

Djokovic si Kyrgios s-au infruntat pentru prima oara anul acesta, in sferturile de finala ale turneului de la Acapulco, victoria revenind atunci australianului (7-6, 7-5).

Tot marti si-au mai asigurat calificarea in optimile de finala ale competitiei californiene elvetianul Roger Federer si spaniolul Rafael Nadal, fosti lideri ai clasamentului ATP. Federer, cap de serie numarul 9 la Indian Wells, l-a invins greu, cu 7-6 (7/3), 7-6 (7/4), pe americanul Steve Johnson, in timp ce Nadal (nr.5) a trecut tot in doua seturi, 6-3, 7-5, de compatriotul sau Fernando Verdasco.

Nadal si Federer se vor infrunta pentru a 36-a oara in cariera lor, bilantul fiind favorabil ibericului, care s-a impus de 23 de ori pana acum in fata elvetianului. Federer a castigat, insa, ultimele doua confruntari cu Nadal, ultima dintre ele in finala Openului Australiei 2017 de la Melbourne.

Rezultate - turul 3:

Malek Jaziri (Tunisia) - Taylor Fritz (SUA) 6-4, 3-6, 6-3

Jack Sock (SUA/N.17) - Grigor Dimitrov (Bulgaria/N.12) 3-6, 6-3, 7-6 (9/7)

Donald Young (SUA) - Lucas Pouille (Franta/N.14) 6-4, 1-6, 6-3

Kei Nishikori (Japonia/N.4) - Gilles Muller (Luxemburg/N.25) 6-2, 6-2

Rafael Nadal (Spania/N.5) - Fernando Verdasco (Spania/N.26) 6-3, 7-5

Roger Federer (Elvetia/N.9) - Steve Johnson (SUA/N.24) 7-6 (7/3), 7-6 (7/4)

Nick Kyrgios (Australia/N.15) - Alexander Zverev (Germania/N.18) 6-3, 6-4

Novak Djokovic (Serbia) - Juan Martin Del Potro (Argentina) 7-5, 4-6, 6-1

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#rezultate indian wells , #Indian Wells tenis