Reactii dure in scandalul din tenisul mondial: Un turneu important ar putea fi boicotat!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 22 Martie 2016, ora 08:12
4798 citiri
Reactii dure in scandalul din tenisul mondial: Un turneu important ar putea fi boicotat!
Foto: Twitter/ Martina Navratilova

Tenisul este lovit de un nou scandal, eterna disputa dintre castigurile baietilor si cele ale fetelor fiind reaprinsa de directorul executiv al turneului de la Indian Wells, Raymond Moore.

Acesta a provocat reactii dintre cele mai diverse dupa ce a declarat ca fetele ar trebui sa multumeasca divinitatii in fiecare seara pentru ca exista jucatori ca Federer si Nadal, oameni care au dus acest sport la un nou nivel.

Una dintre cele mai vehemente reactii ii apartine celebrei Martina Navratilova, care le indeamna pe tenismene sa boicoteze editia 2017 de la Indian Wells, daca Moore va ramane in functie.

"Este dezamagitor sa il vad pe Ray Moore cu aceste declaratii pline de prejudecata si demodate referitoare la femeile din tenis. Am ajuns atat de departe pe propriile picioare, fara ajutorul baietilor, si vom continua sa facem la fel. Mi-ar fi greu sa imi imaginez ca vreo jucatoare va dori sa mai joace la Indian Wells cat timp Moore ramane director", a spus Navratilova pentru The Guardian.

Directorul Indian Wells: Daca as fi jucatoare de tenis, as fi multumit in genunchi pentru Federer si Nadal

Si cea mai buna tenismena a planetei, Serena Williams, a comentat destul de taios declaratia sefului de la Indian Wells.

"Noi, fetele, am parcurs un drum lung. Si nu ar trebui sa stam in genunchi in nicio situatie. Cred ca sunt foarte multe fete pe care publicul isi doreste sa le priveasca. Cred ca aceste remarci sunt gresite si foarte, foarte, foarte departe de adevar", a spus si Serena.

Djokovici reaprinde eterna disputa din tenis: De ce trebuie ca baietii sa castige mai mult decat fetele

Directorul executiv al turneului de la Indian Wells, Raymond Moore, a declarat ca WTA profita de succesul circuitului masculin si ca, daca ar fi fost jucatoare de tenis, i-ar fi multumit in fiecare seara lui Dumnezeu pentru Roger Federer si Rafael Nadal, care au dus departe acest sport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#scandal tenis mondial, #scandal sexism tenis, #premii bani tenis, #baieti fete tenis premii , #stiri tenis
Comentarii
Poza cristoiu
cristoiu
rank 5