Reactia lui Emil Boc dupa ce Simona Halep nu a mai venit la Cluj pentru partida de Fed Cup

Miercuri, 05 Februarie 2020, ora 17:00 8995 citiri
Foto: Dan Tautan/Mediafax Foto

Primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, a comentat decizia Simonei Halep de a absenta la confruntarea de Fed Cup cu Rusia, ce va avea loc in aceasta saptamana in Sala Polivalenta.

Boc a afirmat ca Simona nu trebuie criticata pentru aceasta decizie, ci dimpotriva: romanii trebuie sa se mandreasca cu ea.

"Simona Halep nu face parte din lot, dar nu trebuie acuzata. Ne-a facut mandri la Australian Open, unde a ajuns pana in semifinale. Trebuie felicitata de fiecare data, Romania nu va mai avea un sportiv de talia ei", a spus Boc, conform Ziua de Cluj.

De asemenea, Boc a comentat si partida cu Rusia, la care vrea sa fie din nou liderul galeriei.

"Avem un meci foarte important la Cluj. Asteptam pe toata lumea la Romania-Rusia, o confruntare de nivel mondial, intre doua forte ale tenisului. Romania a ajuns pana in semifinale anul trecut, in timp ce Rusia are multe jucatoare in Top 100 WTA.

E o confruntare decisiva pentru calificarea in etapa urmatoare. Avem o nationala tanara care reprezinta Romania. Avem la Cluj o nationala tanara, dinamica. Cu talentul din teren si cu suportul din tribuna putem sa jucam de la egal la egal cu Rusia si de ce nu sa castigam acest meci", a mai spus Boc.

Emil Boc a fost prezent la ultimele meciuri de Fed Cup si a fost liderul galeriei Romaniei.

Partida dintre Romania si Rusia va avea loc pe 7 si 8 februarie, la Cluj-Napoca.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News