Presa din Cehia, despre victoria Simonei Halep si esecul Mihaelei Buzarnescu

Sambata, 09 Februarie 2019, ora 18:04
18008 citiri
Presa din Cehia, despre victoria Simonei Halep si esecul Mihaelei Buzarnescu
Foto: fedcup.com

Ziare.com va prezinta principalele comentarii aparute in presa din Cehia dupa meciurile disputate de Simona Halep si Mihaela Buzarnescu impotriva Katerinei Siniakova, respectiv a Karolinei Pliskova, in Fed Cup.

Iata comentariile aparute in presa din Cehia:

Idnes: Misiunea pentru apararea trofeului Fed Cup a inceput grozav cu Karolina Pliskova, dar Katerina Siniakova a fost invinsa de Simona Halep. Jucatoarea in varsta de 22 de ani a intrat pe teren nervoasa, si-a pierdut cumpatul si a riscat adesea prea mult. Simona s-a aparat bine pe linia de fund si a condus schimburile.

Aktualne: In al doilea meci al zilei, Siniakova nu a reusit sa produca surpriza in fata Simonei Halep. Totul se va decide duminica, atunci va fi ziua decisiva, iar Cehia vrea sa continue forma buna din Fed Cup, competitie pe care a dominat-o in ultimii ani.

ISport Blesk: Prima zi s-a incheiat fara nicio surpriza. Siniakova nu s-a putut ridica la nivelul Simonei Halep si a pierdut clar. Speranta noastra este Pliskova, care se descurca excelent impotriva romancelor in Fed Cup.

Tensio Vysvet: Fostele lidere mondiale si-au demonstrat valoarea si au adus cate un punct pentru echipele lor. In cel de-al doilea meci al zilei, Siniakova nu a intrat deloc bine in meci. Cu exceptia finalului primului set, Simona Halep a fost mereu in control. Cheia succesului ei a fost ca nu a comis greseli nefortate, spre deosebire de Siniakova.

Romania si Cehia sunt la egalitate, scor 1-1, dupa prima zi a duelului ce conteaza pentru calificarea in semifinalele Fed Cup.

Punctul echipei noastre a fost adus de Simona Halep, dupa ce in prealabil Mihaela Buzarnescu a fost invinsa de Karolina Pliskova cu 6-1, 6-4.

Simona a trecut in al doilea meci al zilei de Katerina Siniakova (44 WTA), scor 6-4, 6-0.

Duminica, de la ora 14:00, vor avea loc meciurile:

Simona Halep vs Karolina Pliskova

Mihaela Buzarnescu vs Katerina Siniakova

Begu/Niculescu vs Siniakova/Krejcikova

Castigatoarea se va califica in semifinale, in timp ce invinsa va disputa barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala a Fed Cup.

C.S.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Simona Halep Fed Cup, #Romania Fed Cup , #Fed Cup
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Presa din Cehia, despre victoria Simonei Halep si esecul Mihaelei