Ponturi la pariuri tenis pentru US Open 2021 - idei ce merită atenție

Advertorial
Joi, 02 Septembrie 2021, ora 17:41
4520 citiri
Ponturi la pariuri tenis pentru US Open 2021 - idei ce merită atenție
pariuri tenis FOTO: unibet.ro

La New York se desfășoară în această perioadă US Open 2021, ultimul Grand Slam din acest an. Novak Djokovic este principalul favorit în cursa de la masculin, jucătorul sârb fiind aproape de o performanță istorică, aceea de a câștiga cel de-al patrulea Grand Slam din acest an. Lipsesc Dominic Thiem, Rafael Nadal și Roger Federer, cu toții accidentați, deci Novak Djokovic pare să aibă o misiune și mai simplă în acest context avantajos pentru el.

La secțiunea de tenis feminin, competiția este mult mai strânsă. Ashleigh Barty și Naomi Osaka au statut de favorite, dar sunt multe alte nume din top 50 WTA care pot provoca surpriza (dintre sportivele prezente în acest clasament, doar Serena Williams și Sofia Kenin lipsesc de la US Open 2021).

Pentru pasionații de pariuri US Open 2021, am extras mai jos ponturi din oferta Unibet pentru acest eveniment. Merită subliniat faptul că aceste cote de la pariuri online sunt în același timp niște indicatori importanți cu privire la modul în care specialiștii analizează șansele de reușită ale sportivilor în competiție.

Iată ponturile pentru US Open 2021:

Aryna Sabalenka să ajungă în finala turneului

Este cel mai bun din cariera de până acum pentru Aryna Sabalenka, care a urcat pe locul 2 în clasamentul mondial WTA. Jucătoarea din Belarus a ajuns la Wimbledon în semifinale, unde a pierdut în partida cu Karolina Pliskova. În plus, a evoluat foarte bine și la Montreal (de asemenea ajungând să joace o semifinală).

La US Open, cel mai bun rezultat înregistrat de Aryna Sabalenka a fost optimea de finală disputată în 2018. Ar putea fi momentul în care sportiva să accelereze, deci poate fi o idee de încercat la pariuri online varianta că jucătoarea din Belarus va ajunge în finală, la o cotă de 4.50 oferită de Unibet.

Karolina Pliskova să câștige sfertul 2

În 2016, Karolina Pliskova a disputat la US Open prima sa finală de Grand Slam, într-un moment în care nimeni nu anticipa o astfel de evoluție rapidă pentru jucătoarea din Cehia. Aceasta este în prezent în revenire de formă - a jucat finala de la Wimbledon și mai are două finale importante în ultimele luni, la Roma și Montreal.

Nu ar fi de mirat să o vedem pe Karolina Pliskova foarte sus în acest an în competiția de la US Open. Astfel, merită atenție cota 4.00 oferită de Unibet pentru pariul că Pliskova va avansa în semifinale. Șanse mai mici pentru o astfel de calificare în turneul US Open 2021 le au aparent Petra Kvitova (cota 6.50), Paula Badosa (cota 8.00), Maria Sakkari (cota 8.00) și Bianca Andreescu (cota 9.00).

Ashleigh Barty să câștige US Open

Una dintre cele două mari favorite la US Open 2021 la secțiunea feminină, Ashleigh Barty este acum pe primul loc în clasamentul WTA. Campioana de la Wimbledon pornește așadar cu mari șanse la turneul de la New York, chiar dacă istoricul său la US Open nu este unul prea productiv. În trecut, cea mai bună performanță a sa la acest turneu a fost accederea în optimile de finală.

Acum în formă extraordinară, australianca are cotă 4.50 la Unibet pentru a se impune la US Open 2021. În spatele ei le regăsim pe Naomi Osaka (cota 6.00), Aryna Sabalenka (cota 13.00), Iga Swiatek (cota 16.00) și Barbora Krejcikova (cota 17.00).

Cotele si opțiunile de pariere sunt preluate din oferta casei de pariuri online Unibet, una dintre cele mai mari din lume. Openul american beneficiază de o oferta extinsă, pentru fiecare meci fiind disponibile zeci de pariuri.

Tot la Unibet, poți sa te bucuri si de cea mai noua inovație tehnologică Bet Stream Live. Cu această funcție poți plasa pariuri live instantaneu cu un singur click in timp ce vizionezi stream-ul, cotele fiind afisate în aceeași fereastră.

Tot în platforma Unibet, cei pasionați de tenis la cel mai înalt nivel, pot lua parte și la campionatul de pariuri US Open. O competiție destinată exclusiv celor care pariază pe tenis. Concursul are un format simplu, participarea este facilă oricărui jucător Unibet și are premii consistente. Poți accesa platforma Unibet pentru a vedea toate detaliile.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Motivul pentru care cea mai experimentată tenismenă refuză să joace pentru România
Motivul pentru care cea mai experimentată tenismenă refuză să joace pentru România
În vârstă de 36 de ani, Monica Niculescu este cea mai experimentată jucătoare de tenis din România, având aproape 20 de sezoane în circuitul WTA. În ultima perioadă, ea s-a axat pe...
Un nume mare din tenis e de partea lui Wozniacki în războiul cu Simona Halep
Un nume mare din tenis e de partea lui Wozniacki în războiul cu Simona Halep
Simona Halep și Caroline Wozniacki sunt implicate într-un război al declarațiilor, declanșat de afirmația danezei care a spus că jucătoarele suspendate pentru dopaj nu trebuie să...
#pariuri, #tenis, #pariuri tenis , #pariuri