O tenismena in varsta de doar 16 ani face spectacol la Indian Wells

Sambata, 10 Martie 2018, ora 08:0510652 citiri
O tenismena in varsta de doar 16 ani face spectacol la Indian Wells
Foto: Instagram/Amanda Anisimova

Amanda Anisimova, o necunoscuta pentru multi, chiar si specialisti in tenis, impresioneaza la aceasta editie a Indian Wells.

Beneficiara a unui wild card, Anisimova, in varsta de doar 16 ani, a obtinut sambata dimineata calificarea in turul III al turneului din California.

Dupa ce in runda inaugurala a invins-o categoric pe Pauline Parmentier (locul 94 WTA), cu 6-2, 6-2, tenismena nascuta in New Jersey a eliminat in turul II una dintre favorite.

Rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, favorita numarul 23 la Indian Wells, a cazut victima Anisimovei, in doua seturi, scor 6-4, 6-1.

In runda urmatoare, pentru Amanda Anisimova urmeaza o noua confruntare dificila, cu favorita numarul 9, cehoaica Petra Kvitova, neinvinsa de 14 meciuri.

Amanda Anisimova a primit un wild card la Indian Wells, fiind considerata unul dintre cele mai mari talente din tenismenul american.

Anul trecut a castigat titlul in competitia rezervata juniorilor la US Open, asta dupa ce in 2016 a ajuns pana in finala la Roland Garros juniori.

I.G.