Ce-a facut Novak Djokovic dupa ce i-a dat "teapa" lui Ion Tiriac

Sambata, 01 Mai 2021, ora 06:39
16102 citiri
Ce-a facut Novak Djokovic dupa ce i-a dat "teapa" lui Ion Tiriac
Novak Djokovici FOTO facebook

Novak Djokovici era principalul favorit al turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac.

Liderul ATP a anuntat insa cu trei zile inaintea inceperii competitiei ca anul acesta nu va mai participa, motivand ca e obosit si trebuie sa se recupereze pentru a fi in forma la Roland Garros.

Nole a plecat in tara natala si in Vinerea Mare a urcat pe munte, alaturi de sotia sa, Jelena.

"Muntele Rtanj este unul dintre cei mai misteriosi si puternici munti din tara noastra. Este a doua oara cand merg in varf cu Jelena. Simbolic cand facem drumetii pe varful muntelui, parcurgem o calatorie provocatoare mental si fizic. Cand ajungi in varf, te simti mandru dar numai daca te-ai bucurat si apreciat intreaga calatorie spre varf, vei simti implinire", a scris sarbul pe facebook.

Muntele Ratan este un munte situat in estul Serbiei, in Valea Timocului, la aproximativ 200 km sud-est de Belgrad, intre orasele Boljevac in nord si Sokobanja in sud. Acesta apartine Carpatilor Sarbesti. Cel mai inalt varf este Siljak (1.565 m), de origine carstica . Muntele Ratan mai este supranumit si Piramida Sarba.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Strat nou de zăpadă de peste jumătate de metru la munte. Avertisment pentru turiști
Strat nou de zăpadă de peste jumătate de metru la munte. Avertisment pentru turiști
Un strat de zăpadă de aproximativ 30 de centimetri s-a depus la munte, la altitudini mai mari de 1800 de metri, în urma ninsorilor din ultimele zile, la altitudini de peste 2200 de metri zăpada...
#Djokovici, #Tiriac, #teapa, #excursie, #munte, #Serbia , #stiri tenis