Margaret Court le raspunde Martinei Navratilova si lui John McEnroe

Luni, 03 Februarie 2020, ora 13:01
8858 citiri
Margaret Court le raspunde Martinei Navratilova si lui John McEnroe
Foto: captura Youtube

Margaret Court a vorbit pentru prima data dupa ce Martina Navratilova si John McEnroe au cerut organizatorilor de la Australian Open sa schimbe numele arenei "Margaret Court".

In prima reactie pe acest subiect, Court a declarat ca Navratilova si McEnroe sunt lipsiti de bun simt.

"Eu niciodata nu m-as duce intr-o alta tara sa spun ca numele cuiva nu poate fi folosit pe un teren de tenis! Asta este despre realizarile mele ca tenismena si oamenii vor sa implice alte lucruri.

Eu am crezul meu, gandurile mele si trebuie respectate! Cred in Biblie si in Iisus Hristos! Eu n-as face nimanui ce au facut ei! Ei nu au dreptul sa vina in Australia si sa ceara ce au cerut!", a spus Court pentru La Tercera.

Amintim ca Navratilova a intrat pe teren alaturi de John McEnroe, cerand schimbarea numelui arenei Margaret Court, iar organizatorii au declarat ca au incalcat protocolul.

Cei doi fosti mari tenismeni au afisat un banner pe care scria "Evonne Goolagong Arena", cerandu-le astfel organizatorilor sa schimbe numele arenei Margaret Court.

Navratilova si McEnroe au recurs la acest gest din cauza declaratiilor dure facute de Court impotriva homosexualilor.

Evonne Goolagong a fost o mare tenismena din Australia, ce are 7 turnee de Grand Slam in palmares. In schimb, Court are 24 de trofee de Grand Slam si este cea mai titrata din istorie.

In replica, organizatorii de la Australian Open au transmis ca "doi invitati de marca au incalcat protocolul competitiei" prin bannerul afisat.

In schimb, Navratilova si-a motivat gestul spunand ca numele arenei trebuie schimbat.

"Simteam ca aceasta discutie s-a incheiat. M-am gandit ca Tennis Australia va face ceva sau conducerea regiunii Victoria, dar nimic nu s-a intamplat. Iar Margaret ataca in continuare comunitatile homosexuale.

Sotia mea Julia mi-a spus ca ma plang despre asta, dar ce am de gand sa fac? Si i-am sps ca am facut tot ce am putut, am scris o scrisoare, am fost vocala, iar cand am ajuns aici am avut ideea banner-ului", a afirmat Navratilova la BBC.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Margaret Court raspuns Martina Navratilova , #Australian Open