Kyrgios, atac la Djokovic: " Nu mai spuneti ca tot ce fac eu este iresponsabil sau stupid"

Marti, 23 Iunie 2020, ora 18:46
3306 citiri
Kyrgios, atac la Djokovic: " Nu mai spuneti ca tot ce fac eu este iresponsabil sau stupid"
Foto: Facebook / Nick Kyrgios

Tenismenul australian Nick Kyrgios a reactionat din nou, dupa ce liderul ATP, Novak Djokovici, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, in urma participarii la Adria Tour, competitie pe care a sarbul a organizat-o.

"Rugaciuni pentru toti jucatorii care au contractat Covid-19. Nu mai spuneti ca tot ceea ce am facut eu a fost iresponsabil sau stupid. Asta-i crema", a declarat Kyrgios, pe retelele de socializare.

Luni, el i-a criticat pe organizatorii turneului Adria Tour, dupa ce Borna Ciorici si Grigor Dimitrov au fost testati pozitiv cu noul coronavirus.

"A fost o decizie idioata ca acest turneu sa continue. Recuperare usoara, baieti, dar iata ce se intampla cand nu se respecta protocolul. Nu este o gluma", a scris Kyrgios pe Twitter.

Etapele Adria Tour de la Banja Luka si Sarajevo (Bosnia-Hertegovina) au fost anulate dupa ce mai multi tenismeni, intre care liderul ATP, sarbul Novak Djokovici, au fost testati pozitiv cu Sars-CoV-2.

"Din cauza evenimentelor din ultimele zile, am decis ca este cel mai important lucru acum sa stabilizam situatia epidemiologica", a declarat, intr-un comunicat de presa, Djordje Djokovici, fratele lui Novak Djokovici si directorul turneului caritabil initiat de numarul 1 mondial.

Novak Djokovici a anuntat, marti, ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, dupa participarea la Adria Tour, turneu organizat in Serbia si Croatia chiar de el.

El se alatura astfel lui Viktor Troicki, Grigor Dimitrov si Borna Ciorici, de asemenea pozitivi, dupa participarea la Adria Tour.

In Serbia si Croatia, pentru ca masurile de distantare nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate si participantii au fost vazuti jucand baschet, fotbal, tenis, imbratisandu-se in fata publicului, atat la Belgrad, unde a avut loc prima etapa a Adria Tour, cat si la Zadar.

Probleme pentru ultima adversară a lui Halep! A învins-o pe Simona, dar vrea să se retragă
Probleme pentru ultima adversară a lui Halep! A învins-o pe Simona, dar vrea să se retragă
Paula Badosa este ultima jucătoare cu care s-a confruntat Simona Halep pe care a învins-o după ce a pierdut primul set cu 6-1. Badosa a intrat la idei după meciul cu Halep și spune că vrea...
Românca este aproape de tabloul final! Este noua înlocuitoare a Simonei Halep
Românca este aproape de tabloul final! Este noua înlocuitoare a Simonei Halep
Chiar dacă Simona Halep a renunțat în ultima clipîă la participarea la turneul de la Madrid, o altă tenismenă română este aproape de calificarea pe turneul final. Jaqueline Cristian,...
#tenis, #djokovic, #conflict, #kyrgios, #coronavirus, #COVID19 , #ATP