Eșec total pentru Rafael Nadal la revenirea în tenis. Pe ce loc s-a clasat la turneul de la Abu Dhabi și cine e marele învingător

Duminica, 19 Decembrie 2021, ora 11:41 2524 citiri
Rafael Nadal

Rusul Andrei Rublev a câştigat turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, sâmbătă, învingându-l pe britanicul Andy Murray, scor 6-4, 7-6 (2) în finala Mubadala World Tennis Championship.

Meciul pentru locul trei a fost câştigat de canadianul Denis Shapovalov în faţa spaniolului Rafael Nadal, scor 6-7 (4), 6-3, 10-6.

Revenit pe teren după patru luni de absenţă, Nadal a fost învins mai întâi de Andy Murray, vineri, în semifinale.

Spaniolul consideră totuşi să săptămâna a fost una pozitivă: “Am avut oportunitatea să joc în afara ţării, pe o vreme foarte bună şi cu adversari foarte buni. Am motivaţia şi pasiunea pentru a-mi atinge obiectivele”, a declarat Nadal.

Andrei Rublev s-a declarat încântat de turneu şi de faptul că a jucat cu Murray. “Este o plăcere imensă să fiu pe acelaşi teren cu Andy. Este un jucător special: o legendă adevărată”.

Întrebat dacă va reveni la Abu Dhabi pentru a-şi apăra trofeul, el a răspuns: “Dacă ne invitaţi pe mine şui pe Andy, ne-ar face mare plăcere să revenim”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News