Victorie de pus in rama pentru Novak Djokovic la Roma. Meciul s-a intins pe doua zile, iar sarbul a intors miraculos scorul

Sambata, 15 Mai 2021, ora 15:28
Autor: Teodor Serban
Victorie de pus in rama pentru Novak Djokovic la Roma. Meciul s-a intins pe doua zile, iar sarbul a intors miraculos scorul
Novak Djokovic

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic (1 ATP, principal favorit) s-a calificat sambata in semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 2.082.960 euro, dupa ce a trecut in sferturi, in trei seturi, 4-6, 7-5, 7-5, de grecul Stefanos Tsitsipas (5 ATP, favorit nr. 5), conform agerpres.ro.

Asa cum se stie, meciul dintre cei doi a fost intrerupt vineri seara de ploaie, in momentul intreruperii Stefanos Tsitsipas conducand cu 6-4, 2-1, dar si cu un break in plus in setul al doilea.

Sambata, sarbul s-a impus in cele din urma, dar dupa un meci dificil, el adjudecandu-si ultimul set dupa aproape o ora si jumatate de joc.

Djokovic a reusit 4 asi si a facut 6 duble greseli, Tsitsipas reusind 5 asi si facand o singura dubla greseala.

In penultimul act, Djokovic va juca impotriva italianului Lorenzo Sonego (33 ATP) care a produs o surpriza invingandu-l pe rusul Andrei Rublev (7 ATP, favorit nr. 7) cu 3-6, 6-4, 6-3.

 Articol citit de 5635 ori

    Citeste si:
    Comentarii