Ce-a remarcat Horia Tecau la Simona Halep in timpul semifinalei de Fed Cup dintre Franta si Romania

Luni, 22 Aprilie 2019, ora 15:14 14816 citiri
Foto: Facebook/Horia Tecau

Horia Tecau spune ca semifinala de Fed Cup dintre Franta si Romania, disputata in weekend la Rouen, "a fost mai mult decat tenis".

Tenismenul roman a ramas impresionat de daruirea fetelor noastre, in special de efortul Simonei Halep, dar si de suporterii romani veniti in numar mare la Rouen.

Dar iata ce-a scris Horia Tecau pe pagina sa de Facebook:

"Ce am vazut in weekend la Rouen a fost mai mult decat tenis... A fost suflet, pasiune, atitudine, daruire, asumare, responsabilitate. Asta este deja o mare victorie!

Ca sportiv, sunt inspirat de daruirea acestei echipe, de efortul Simonei, care si-a luat rolul de lider si a luptat cu tot ce a avut! De efortul intregii echipe!

Antrenorul din mine e inspirat de calmitatea, asumarea si prezenta lui Florin Segarceanu! Ce echipa a format!

Unele inlocuite, altele accidentate, traind momentul si sustinandu-se pana la capat. Isi doreau sa fie acolo una pentru cealalta. Mare lucru!

Si, nu in ultimul rand, ca suporter, am fost inspirat de sustinerea neobosita, neconditionata a unui grup de suporteri 'uriasi, la Rouen si peste tot in lume. Ati ridicat standardul!

Noi, restul, ce hotaram sa facem? Ce luam din aceasta experienta? Cu ce atitudine continuam? E doar alegerea noastra!"

Romania a fost invinsa dramatic de Franta, scor 3-2, in semifinalele editiei din 2019 a Fed Cup.

In meciul decisiv de dublu, Simona Halep si Monica Niculescu au pierdut dupa trei seturi extrem de disputate in fata perechii formate din Caroline Garcia si Kristina Mladenovic, cu 7-5, 3-6, 4-6.

In finala Fed Cup, Franta va da piept, in luna noiembrie, cu Australia.

I.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii