Bianca Andreescu vrea sa devina cea mai buna jucatoare de tenis din istorie

Marti, 23 Iunie 2020, ora 18:40 1679 citiri
Foto: Facebook / Bianca Vanessa Andreescu

Bianca Andreescu, 20 de ani, detinatoarea trofeului la US Open, isi doreste sa devina cea mai buna jucatoare de tenis din toate timpurile.

"Vreau sa o depasesc pe Serena si victoriile ei. Poate chiar pe Chrissy Evert, cine stie? Margaret Court. Imi place sa am visuri marete, imi ofera mai multa motivatie sa pasesc pe teren si sa continui sa fac ceea ce fac. In tot ceea ce fac, dau mereu 150% si vreau mereu sa fiu cea mai buna la asta.

Pentru cariera mea de tenis am depus atat de mult efort si am sacrificat mult, asa ca vreau sa fiu cea mai buna. Depasirea acelor jucatoare m-ar face cea mai buna, dar primesc orice are Dumnezeu pentru mine", a declarat jucatoarea canadiana de origine romana pentru CNN Sport.

Chris Evert, Serena Williams si Margaert Court au castigat in cariera 18, 23, respectiv 24 de tiluri de grand slam.

Bianca Andreescu se bucura de reluarea circuitului feminin de tenis si spera sa-si apere trofeul castigat anul trecut la US Open.

"Nu credeam ca tenisul va reveni atat de curand pentru ca este un sport international, dar, sincer, sunt super-fericita sa ma intorc acolo si sper sa-mi apar titlul.

Stiu ca toti cei implicati vor face tot posibilul sa-i pastreze pe toti cat mai in siguranta. Uitandu-ne la toate celelalte sporturi, cred ca a venit timpul ca tenisul sa revina", a mai spus ea.

US Open se va desfaura la datele stabilite, 31 august - 13 septembrie, fara spectatori. Din cazua pandemiei de coronavirus, tenisul a fost suspendat din martie si se va relua in august.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News