Australian Open: o fiica de miliardar s-a calificat in sferturi. Cine e marea surpriza de pe tabloul feminin

Luni, 15 Februarie 2021, ora 12:36
10437 citiri
Australian Open: o fiica de miliardar s-a calificat in sferturi. Cine e marea surpriza de pe tabloul feminin
Jessica Pegula

Jessica Pegula, jucatoarea calificata in mod surprinzator in sferturile de finala ale Australian Open, este fiica miliardarului Terry Pegula, cu afaceri in domeniul imobiliar si al extractiei gazelor naturale, informeaza lequipe.fr.

Terry Pegula detine franciza Buffalo Sabres din campioantul nord-american de hochei pe gheata si, impreuna cu sotia lui, Kim, franciza Buffalo Bills din campionatul de fotbal american.

Pegula a aparut tarziu in tenisul de inalta performanta. Dupa ce a devenit jucatoare profesionista in 2012, Pegula a asteptat trei ani pana sa joace la un grand slam. Ea a evoluat la US Open in 2015, unde nu a trecut de calificari. Au mai trecut trei ani pana cand a jucat prima finala in circuitul WTA, in 2018, la Quebec Open, unde a fost invinsa de Pauline Parmentier. In 2019, americanca a castigat singurul titlu din palmaresul ei, la Washington, invingandu-o pe sportiva italiana Camila Giorgi in finala.

"Loviturile le-a avut intotdeauna. Problema era increderea. Chiar si cand era pe locul 100 a reusit sa invinga cateva jucatoare bune din Top 50. A fost nevoie doar de cateva victorii pentru a incepe sa creada. Si dupa ce a obtinut acele victorii, a venit si increderea in cele din urma", a declarat antrenorul jucatoarei, David Witt.

Jessica Pegula, locul 61 WTA, a eliminat-o luni pe jucatoarea ucraineana Elina Svitolina, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, calificandu-se in sferturi, la AusOpen.

In faza urmatoare, Pegula va evolua cu compatrioata ei Jennifer Brady, locul 24 WTA si cap de serie numarul 22.

Jesica Pegula le-a mai invins la aceasta editie a competitiei de la Melbourne, fara set pierdut, pe Victoria Azarenka din Belarus, lcoul 13 WTA, pe Samantha Stosur din Australia, locul 112 WTA, si pe Kristina Mladenovic din Franta, locul 52 WTA.

VIDEO De ce Serena Williams nu o va uita niciodata pe Simona Halep

Serena Williams ii provoaca amintiri placute Simonei Halep. "Cea mai buna zi din viata mea a fost cand am invins-o la Wimbledon". Ce spune despre meciul din sferturi

Cati bani a castigat Simona Halep dupa succesul cu Iga Swiatek din optimi

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine e ungurul care a dat lovitura la ATP Țiriac Open. Cea mai mare surpriză a turneului de la București
Cine e ungurul care a dat lovitura la ATP Țiriac Open. Cea mai mare surpriză a turneului de la București
Turneul de tenis Ţiriac Open (ATP 250), care se desfășoară la Baza Sportivă Năstase/Marica din Capitală, în perioada 15-21 aprilie, a consemnat joi cea mai mare surpriză de până în...
Surpriză în tenis. Românca principală favorită a fost eliminată în primul tur
Surpriză în tenis. Românca principală favorită a fost eliminată în primul tur
Perechea Monica Niculescu/Miyu Kato (România/Japonia), cap de serie numărul 1, a fost eliminată, miercuri, în primul tur al turneului de categorie WTA 250 de la Rouen. Românca şi colega sa...
#Jessica Pegula, #Australian Open, #miliardar, #surpriza , #stiri tenis
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Felicitări! Cui îi place ce face, n-are nevoie de parale!