Australian Open - prezentare și ponturi semifinale

Advertorial
Joi, 27 Ianuarie 2022, ora 15:44
3667 citiri
Australian Open - prezentare și ponturi semifinale
Australian Open FOTO: unibet.ro

În cursa pentru câștigarea turneului de tenis de la Melbourne au rămas 4 jucători de top: Daniil Medvedev (2 ATP), Stefanos Tsitsipas (4 ATP), Rafael Nadal (5 ATP) și Matteo Berrettini (7 ATP).

Vineri, 28 ianuarie, Matteo Berrettini îl va întâlni pe Rafa Nadal de la ora 5:30, iar Stefanos Tsitsipas va juca în compania lui Daniil Medvedev după ora 10:30. Cele două semifinale sunt destul de echilibrate și sunt așteptate cu mari emoții de fanii celor patru sportivi, dar și de toți pasionații de tenis la cel mai înalt nivel.

Nadal își dorește trofeul la Melbourne după 13 ani de pauză, în timp ce Medvedev are șansa de a confirma succesul de la US Open 2021. În ceea ce îi privește pe Tsitsipas și Berrettini, aceștia au șansa unei premiere – un prim Grand Slam în palmares.

Cei interesați de cote pariuri semifinale Australian Open pot verifica oferta Unibet, în care favoritul turneului este Daniil Medvedev – cotă 1.95. Legendarul Rafael Nadal, favoritul publicului, are cotă 3.65, iar ceilalți doi jucători par să aibă șanse mai reduse: cotă 6.00 pentru Stefanos Tsitsipas și cotă 8.25 pentru Matteo Berrettini.

Cum va arăta întâlnirea dintre Matteo Berrettini și Rafael Nadal

Deși Nadal este cotat cu mai multe șanse la victorie (cotă 1.56), adversarul său, Berrettini, are capacitatea de a câștiga un asemenea meci (cotă 2.48). În meciurile anterioare, Nadal a trecut de Shapovalov, iar Berrettini de Monfils -în ambele cazuri în 5 seturi, deci meciuri extrem de solicitante.

Ne așteptăm așadar la un meci echilibrat, poate început în forță de către jucătorul italian, care s-a impus în primul set în ultimele 4 meciuri de la Australian Open. La Unibet, se poate paria pe faptul că primul set va avea peste 9.5 game-uri la o cotă foarte bună, 1.75.

Stefanos Tsitsipas - Daniil Medvedev: partidă cu multe game-uri

Tsitsipas este la momentul său maxim la Australian Open, în 2021 fiind eliminat în semifinale. Va reuși acum să-și depășească acea performanță? Cota sa este 3.00, mult mai slabă decât a lui Medvedev, favorit la victorie – cotă 1.42. Jucătorul grec a progresat în ultima perioadă și are ocazia să-și arate puterea actuală. Se poate astfel miza pe o partidă cu peste 40.5 game-uri, profitând de cota 1.86 oferită de agenția online Unibet.

Rafa Nadal, după 4 finale pierdute la Melbourne

De când a câștigat titlul la Australian Open în 2009, Rafa Nadal a mai jucat 4 finale, în anii 2012, 2014, 2017 și 2019. În ultimii doi ani, nu a putut trece de sferturile de finală.

Acum, are cotă 3.65 la Unibet pentru cucerirea trofeului, deci nu este principalul favorit. Însă forma sa actuală pare să promită mult, iar câștigarea turneului nu ar fi tocmai surprinzătoare. Al 21-lea titlu de Grand Slam pentru Rafa Nadal? Fanii ibericului pot paria la o cotă excelentă pe un succes al favoritului.

Agenția de pariuri sportive online Unibet oferă clienților săi live streaming de la Australian Open 2022, meciurile putând fi urmărite de pe orice dispozitiv. Cu funcția Uniboost, pasionații de pariuri pot beneficia de câștiguri suplimentare, 5% în plus la pariuri live pe tenis.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Aniversare tristă pentru unul dintre veteranii tenisului masculin
Aniversare tristă pentru unul dintre veteranii tenisului masculin
Jucătorul francez de tenis Richard Gasquet (116 ATP) a pierdut joi meciul cu numărul 1.000 al carierei sale, înclinându-se în două seturi, 6-2, 7-5, în faţa italianului Lorenzo Sonego (52...
Probleme pentru ultima adversară a lui Halep! A învins-o pe Simona, dar vrea să se retragă
Probleme pentru ultima adversară a lui Halep! A învins-o pe Simona, dar vrea să se retragă
Paula Badosa este ultima jucătoare cu care s-a confruntat Simona Halep pe care a învins-o după ce a pierdut primul set cu 6-1. Badosa a intrat la idei după meciul cu Halep și spune că vrea...
#tenis, #pariuri tenis, #Australian Open, #pariuri Australian Open , #pariuri