VIDEO Reactii savuroase dupa finala de la Australian Open. Djokovic l-a "certat" pe Medvedev. Cum i-a raspuns rusul

Duminica, 21 Februarie 2021, ora 14:48
9696 citiri
VIDEO Reactii savuroase dupa finala de la Australian Open. Djokovic l-a "certat" pe Medvedev. Cum i-a raspuns rusul
Novak Djokovic si Daniil Medvedev

Novak Djokovic si Daniil Medvedev au avut un schimb amuzant de replici dupa finala Australian Open 2021, castigata de tenismenul sarb cu 7-6, 6-2, 6-2.

VIDEO

"Esti un tip grozav, un mare om. Obisnuiam sa petrecem mai mult timp impreuna, obisnuiam sa ne antrenam mai mult la Monaco. Nu m-ai mai sunat in ultimii ani. Dar este placut sa vad ca gandesti lucruri frumoase despre mine. Imi place Daniil ca om, in afara terenului. Pe teren este unul dintre cei mai dificili adversari pe care i-am intalnit vreodata. Este o chestiune de timp pana cand o sa castigi un grand slam, in mod sigur. Daca nu te deranjeaza, sa mai astepti cativa ani. A reusit o serie de 20 de meciuri fara infrangere in ultimele luni, este extraordinar", a spus Djokovic la ceremonia de dupa finala.

Cu putin timp inainte, finalistul Medvedev a avut la randul lui numai cuvinte de lauda la adresa lui Djokovic. "Felicitari lui Nole, este incredibil ce a reusit, 9 trofee aici. M-am antrenat prima data cu Nole cand eram cred pe locul 500 in lume sau pe 600, la Monaco. El era deja numarul 1 si tocmai ce castigase Wimbledon-ul. M-am gandit, ok, nu o sa vorbeasca cu mine. Era un zeu pentru mine. Si pentru ca eram timid, eu nu spuneam nimic, iar el imi punea intrebari, imi vorbea ca unui prieten. Nu s-a schimbat deloc de cand eram locul 600 in lume pana am ajuns pe locul 4. Esti un mare om. Felicitari", a afirmat Medvedev.

Top 10 secrete despre Naomi Osaka, "regina" de la Australian Open. Care e legatura niponei cu Simona Halep

Despartire soc in lumea tenisului. Decizia e una dureroasa pentru ambii: "Inca ne iubim"

Povestea tragica a celei care da numele trofeului feminin de la Australian Open, moarta la 29 de ani

Muza lui Daniil Medvedev, finalistul de la Australian Open, cea mai cuminte sotie de tenismen

Semifinală de vis la ATP Miami, între finaliștii de la Australian Open
Semifinală de vis la ATP Miami, între finaliștii de la Australian Open
Italianul Jannik Sinner şi rusul Daniil Medvedev vor fi adversari în semifinalele turneului de tenis ATP Masters 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 8.995.555 de dolari, la...
Decizia "bombă" pe care a luat-o Novak Djokovic: l-a scos din echipa lui pe Goran Ivanisevic
Decizia "bombă" pe care a luat-o Novak Djokovic: l-a scos din echipa lui pe Goran Ivanisevic
După șase ani de colaborare, sârbul Novak Djokovic a decis să renunțe la croatul Goran Ivanisevic. Novak Djokovic a anunțat încetarea colaborării cu Goran Ivanisevic. Sârbul a explicat...
#Novak Djokovic, #Daniil Medvedev, #Australian Open, #finala , #stiri tenis