Cum a ajuns Ana Bogdan marea dragoste a prietenului fostului iubit

Vineri, 26 Februarie 2021, ora 05:19
36427 citiri
Cum a ajuns Ana Bogdan marea dragoste a prietenului fostului iubit
Ana Bogdan si Simone Tempestini FOTO facebook

Jucatoarea de tenis, in varsta de 27 de ani, formeaza un cuplu cu Simone Tempestini, nimeni altul decat multiplul campion national de raliuri.

Ana Bogdan isi arata fericirea si pe retelele de socializare, acolo unde radiaza la munte, la mare si in diferite colturi ale lumii, alaturi de romanul de origine italiana, originar din Treviso.

Simone este fiul unui fost pilot de raliuri, Mario Tempestini si a castigat de 4 ori campionatul national de raliuri.

Jucatoarea de tenis, care a fost si pe locul 61 in lume, si Simone Tempestini au inceput relatia oficiala la putin timp dupa ce Ana s-a despartit de Norris Mageanu, fostul sot al Corinei Danila, care este si presedintele Federatiei Romane de Automobilism.

Patru ani cu Norris Mageanu

Ei au fost impreuna patru ani, timp in care Ana si-a descoperit si pasiunea pentru automobilism, ea fiind la un moment dat copilot, intr-o cursa demonstrative, chiar pentru Simone, viitorul iubit. Iar acesta a fost ajutat de Norris Mageanu sa-si obtina cetatenia romana situatia parand cumva delicata atunci cand Ana s-a despartit de Mageanu iar la putin timp s-a cuplat cu Tempestini.

In luna aprilie anului trecut, dupa despartirea de jucatoarea de tenis, Norris Mageanu spunea ca "mersul impreuna la turnee ne-a distrus relatia".

"Am stat cativa ani non-stop impreuna. Acasa, la antrenamente. Non-stop. Am trait impreuna meciurile, emotiile din meciuri, emotiile de dupa meciuri. Am discutat si ca iubiti, dar si ca prieteni. E greu ca o relatie de iubire sa functioneze cand esti << de toate >> . La inceput, eram mandru ca reusiseram sa facem asta, dar iata ca nici noua nu prea ne-a iesit. E o chestie sensibila", a zis atunci Mageanu.

In prezent, Norris este intr-o relatie cu mezzosoprana Andreea Ilie, fosta colaboratoare a trupei Holograf.

Cat despre Ana, aceasta pare extrem de fericita in bratele noului iubit, chiar zilele trecute, ei fiind surprinsi pe o partie de la Sinaia, unde sportiva a declarat ca "il simte pe Cupidon in fiecare zi".

Mai puteti citi:

FOTO Maria, fiica lui Anghel Iordanescu, a dat lovitura in televiziune

  • Drama Gabrielei Sabatini, cea mai frumoasa jucatoare de tenis a anilor 1990
  • Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
    Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
    Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
    Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
    Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
    Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
#Ana Bogdan, #Simone Tempestini, #relatie, #Norris Mageanu, #iubire , #stiri tenis