Cum profita Ana Bogdan de accidentarea Simonei Halep

Miercuri, 19 Mai 2021, ora 12:20
4376 citiri
Cum profita Ana Bogdan de accidentarea Simonei Halep
Ana Bogdan FOTO Instagram

Accidentata la Roma, Simona Halep are sanse infime sa joace la Roland Garros (30 mai - 12 iunei). Cel mai probabil, sezonul pe zgura e incheiat si romanca va spera intr-o revenire la turneele pe iarba.

Batalie dramatica dusa de tenismena Ana Bogdan. S-a luptat de la egal la egal cu o fosta finalista la Roland-Garros

Oficialii de la Roland Garros au publicat lista jucatoarelor participante la competitia feminina. Nu lipseste niciuna dintre primele 40 de jucatoare ale lumii, nici macar Simona Halep, care s-a accidentat la Roma.

Insa e clar ca la un moment dat Simona isi va anunta retragerea de pe tabloul principal, pentru ca nu se va putea reface atat de rapid.

Prima pe "lista de asteptare" e Ana Bogdan, care va urca astfel pe tabloul principal de indata ce una dintre jucatoare se va retrage.

Patricia Tig, Sorana Cirstea si Irina Begu sunt si ele pe tabloul principal, iar Mihaela Buzarnescu are nevoie de patru retrageri pentru a scapa de calificari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
Turneul de tenis Roland Garros 2024 va demara peste aproape o lună, iar cei mai buni tenismeni ai lumii participă la acesta. Organizatorii au publicat deja lista de jucători și jucătoare...
Discuții intense pentru visul Simonei Halep: ”Pe mai multe canale”
Discuții intense pentru visul Simonei Halep: ”Pe mai multe canale”
Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat, joi, că şansele jucătoarei de tenis Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice de la Paris...
#Ana Bogdan, #Simona Halep, #Roland Garros, #accidentare Simona Halep , #stiri tenis
Comentarii
Poza alfabeta
alfabeta
rank 1
Si asta viseaza mai mult "buze de maimutza" decat tenis...